coś się stało po ostatniej aktualizacji... bramkarzy prawie nie ma, lagi niemiłosierne, wszyscy graja tylko na wrzutki etc. Gdyby dało się dryblować tak jak offline z ziomkiem to było by to grywalne. Obecnie nie widzę sensu aby poświęcać swój czas na tej żałosny MyClub i serwery KONAMI. Zero budowania ataku, n00by z kimś szybkim i kimś do główek mogą na luzie wygrać większość meczy. Żegnaj Pesie po tylu latach. Pes 6 i 13 na zawsze w naszych sercach
No właśnie. Rating mam ch^%^, mecze do dupy(online).
Wchodzę offline, i bez problemu turnieje na top player.
Rozumiem, ze jakis wyjątkowo dobry nie jestem, ale gra online (jak wspomniał długą wypowiedzia jeden użytkownik) ma takie lagi. Tzn. po wcisnięciu podania, piłkarz 1-1.5 s sie zastanawia i potem podaje.
Osobie takiej jak ja, która ataki tworzy krótkimi podaniami i tzw. tiki-taką, pier@##@ sie za kazdym razem akcja. Z tąd też narzekam że nie jestem w stanie budować akcji. Z tąd na ost. 15 meczy online - jeden wygrany.
Co innego offline, tam jest super - online - nie jestem w stanie ogarnąć, bo jest tam widoczne opóźnienie. Net 30/2 z niskim pingiem.
Nie wiem.. może jakoś się na usprawnić połączenie na PESA? Jakiś priorytet albo coś?