0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Nie ma żadnej zależności.
Wiec "wypada" to losowo?
Tak tylko raczej musisz zrobić kilkanaście losowAń na raz żeby coś takiego Cię spotkAło a nie jedno na ruski rok a następne za 30 meczy,wiesz o co chodzi? Przynajmniej ja tak miałem kilka razy co prawda ale to robiłem masowo losowania na raz.
Czyli myslisz ze jakbym na raz odpalil z 5-10 losowan to moze takie cos byc?
Dużo większe prawdopodobieństwo. Ja miałem Tak kilka razy ,dzisiaj Tak wpadł abumeyang ale robię około 15-20 losowAń i oczywiście nie za każdym razem coś takiego się trafia nawet na te 15-20 losowan.
15-20 losowań? Ja za tyle kasy sobie kupiłem scoutów na Modrica.
Wylosowalem aubameyanga z przeskoczenej piłki ktoś coś? Ogarnia? Myślicie ze za Cavaniego do pary z aguero będzie pasował?
Mornning! #PES2017 LEGENDS are back! Top agent only 100 coins + 50% off squad slots! Thursday Hype!
Hejka kto lepszy na lwf neymar czy ten co ma fochy jak baba ronaldo ?bo mam lwf i teraz mam dylemat co licytowac
W 2016 CR u mnie siedział na ławce a grał Neymar, w tym sezonie nie mam CR ale Naymar daje rade. Pytanie też jest jaka różnica w cenie. Jak CR dużo droższy to chyba jednak Neymara bym brał.Ostateczna różnica w Overalu to tylko jedne punkt.