Jakieś info Stanek na jakim etapie poprawiłeś swojego patcha aby działał poprawnie pod dlc 2.0?
Zdecydowanie stadiony z patcha 1.51 były lepsze niż z następnych. Po co mi jakieś stadiony z ameryki płd. Ze 3 max jak river plate, boca juniors czy maracana ale ja wolę mieć stadiony klubów z czołowych lig z europy. Nie pamiętam dokładnie bo od razu zamieniłem na poprzedni ale w 2.5 i 3.0 brakuje względem 1.51 co najmniej 1ego z anglii, 1ego z hiszpanii, 1 z portugalii. Narodowego chyba nie ma. PSG, Borussii również a po co mi stadion jakiś 20-30 tysięcznik z ameryki? Gdzieś znalazłem że w patchu u kogoś jest stadion Ajaxu. On jest znany. Stadion San sebastian, vigo, granady, Malagi, Betisu w 1.51 są zbędne.
Szkoda że Romy jest bez bieżni a Napoli poprawiony chodź w sumie z bieżnią był dobry.
dzisiaj testuje patch w ML i mam już małe błędy, zapomniałem o Hulku, Pelle i innych z wysokim ovr, mam classic Barcę i Real, stadionów jest 38, wywaliłem Espanyolu i Betisu bo znimi był problem, jest Anfield i stadion Borussi, Ralu, Chelsea, city, Manu etc, są bandy przygotowane przez shreka, piłkarzy ukrytych z wysokim ovr pozmniejszałem. nowy ballpack , face , scory, no i dodane spolszczenie.