Tianse sprawdz sobie moze co znaczy słowo ,,odpuszczać". Ewidentnie tego słowa nie rozumiesz skoro nadal pierdolisz bez sensu,zal tracić na takiego cwaniaka czas. Jakbyś chciał jeszcze cos dodać to wyślij wiadomość prywatną, ludzi nie interesują twoje żałosne wywody.
Z takiego bełkotu trudno cokolwiek zrozumieć.
Wystarczyło podac link jak to zrobiłeś nie dodając prowokujących treści i tylko sie skompromitowałeś troszkę z czym i tak sie nie zgodzisz pewnie.
Możesz po polsku napisać? Rozumiem tylko tyle, że Twoim tokiem myślenia kompromitują się Ci którzy znają forum, zaś Ci którzy od 6 lat na nim są, podkreślają swój staż aby się dowartościować i nie mają zielonego pojęcia co jest na forum po tych 6-ściu latach, się nie kompromitują. Brawo. Brawo dla tego Pana. Ktoś kto podkreśla w pierwszym zdaniu kim on tu nie jest i jak długo jest na forum, nie mając pojęcia co na nim jest, według niego ta osoba się nie kompromituje... Brak słów. Jak ktoś go zna, to cofnijcie go z powrotem do jakiejś trzeciej klasy podstawowej. Może nawet do drugiej.
Co do uciekania z meczy to narazie sie z tym nie spotkałem mimo wygranych a troche w bete pograłem.
A ja analfabecie próbowałem coś wytłumaczyć... Zamiast grać dużo "meczy", mógłbyś odrobić lekcje. Ewentualnie idź nazbieraj trochę "kasztany". Datą rejestracji na forum swojego IQ nie nadrobisz...
Można ukryć jego posty na stałe, aby mi się nie wyświetlały, czy coś w tym stylu? Oczy krwawią gdy czyta się łamane wypociny z błędami na poziomie dzieci, które dopiero uczą się pisać, pomijając już to, że w ogóle nie rozumieją co się do nich pisze.