Wydaje ci sie. Dosadnie ci napisałem ze masz skończyć temat bo to raczej ty jesteś dziecinny prowokując jakaś wojnę i myślisz ze potrafisz ,,kulturalnie" obrazić. Wyzwij mnie jeszcze raz od trolla z fify. To takie słodkie 😘
Bez odbioru. Z Twoim błyskiem inteligencji i opóźnieniem zdobywania informacji, to co piszę dotrze do Ciebie i tak po kilku latach (jak wszystko dobrze pójdzie), dokładnie tak jak informacje odnośnie OF na konsolę
Raz jeszcze serdecznie gratuluję błyskotliwości, bo to naprawdę wymaga podziwu i wielkich starań z Twojej strony, aby osiągnąć tak żenująco niski poziom
Dajcie już sobie spokój.
Odpuszczam. Chciałem wytłumaczyć, ale się nie da. Jak do niego przez 6 lat dotrzeć nie może, że można sobie bez problemu wgrać OF na kosnolę, to już nic do takiego nie dotrze, choćbyś młotkiem próbował wbić. Tym bardziej że jak byk jest o tym dział na forum, a w tym dziale pierwszy temat od samej góry i w dodatku pierwszy post w nim wszystko wyjaśnia. Nawet krok po kroku pokazane jest tam, jak wszystko zrobić. Dziecko w wieku przedszkolnym w tych czasach ogarnęłoby to w 15 minut, a do tego osobnika przez 6 lat nie dotarło i jeszcze sam podkreśla, że przez te 6 lat do niego to nie dotarło. Kompromitacja
Ba! Jak już nawet do działu z OF ktoś nie wchodzi, to i tak sama obecność działu OF na konsolę daje przecież zdrowemu na umyśle człowiekowi informację, że OF można wgrać, bo inaczej po co by istniał taki dział? Jak widać chodzą po tym świecie stworzenia, którym nie przetłumaczysz, a najbardziej oczywiste dla nich rzeczy są zbyt trudne i potrzeba kilku lat na ich przyswojenie...
Na koniec ciekawostka dla PC. Znalazłem w necie:
Ciekawe ile w tych parametrach jest prawdy. Jeśli faktycznie okaże się, że rekomendowane wymagania na PC będą opierać się na karcie graficznej kosztującej tyle co konsola, to można spodziewać się dużego przesiedlenia graczy z PC na konsolę. Z jednej strony idzie wilka fala radości ze względu że PES na PC będzie next gen, jednak z drugiej strony liczba graczy na PC może mocno zeszczupleć.