Dział Ogólny > PES 2018 - All Platform - Dyskusje, Opinie
Pes 2018.
NGK:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOstatnio mi ktoś mówił, że pojawiają się takie plotki. Według mnie osobiście, to zupełnie zbędna rzecz.
--- Koniec cytatu ---
Mi również do szczęścia to nie jest potrzebne, jednak takiego Borka i Kołtonia to bym sobie posłuchał xD
Gunner_Gesik:
Czy ktos sprawdzał czy można w tą betę grać ze znajomymi tworząc imprezę? Tak jak to się robiło w demie pesa 17?
Bo poziom graczy w tej becie jest naprawdę słaby.
Tak to by się pogralo z kimś ogarnietym. I grać można by było nawet gdy beta by się skończyła.
Raul:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESkąd te informacje o polskiej wersji językowej?
--- Koniec cytatu ---
Chociażby z opisów gry w preorderze.
Release Date: 14th September 2017
Platform: Steam
Region: Worldwide
Language: Chinese Traditional, Czech, Dutch, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Swedish
johnsing:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENa forum od kilku lat i jeszcze nie zauważyłeś działu z OF na konsolę? Tam pogrubiony i przypięty temat, a w nim w pierwszym poście wszystko wyjaśnione i pokazane tak, że dziecko zrozumie. Gratuluję spostrzegawczości. Jak Ci kilka lat zajmuje dojście do takich rzeczy, to już wiadomo czemu kupujesz FIFĘ ;) I strach pytać, ile Ci zajmuje dojście pod bramkę przeciwnika, żeby w ogóle nie zapytać o strzelanie bramek :D
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Ostatnio mi ktoś mówił, że pojawiają się takie plotki. Według mnie osobiście, to zupełnie zbędna rzecz.
--- Koniec cytatu ---
Nigdy nie zaglądałem do tego działu od kiedy przeniosłem sie na konsole. W pesa grałem tylko na PC. Jak widać dla takiego fanboya pesa jak ty to ogromny problem. Jeszcze napisz jaki to byles zajebisty w pesa 6 to i ja tobie pogratuluje. Widać ze jak ktoś powie złe słowo na ,,twojego" pesa to bardzo cie to boli mimo ze ja tego nie zrobiłem :)
NGK:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEChociażby z opisów gry w preorderze.
Release Date: 14th September 2017
Platform: Steam
Region: Worldwide
Language: Chinese Traditional, Czech, Dutch, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Swedish
--- Koniec cytatu ---
Chyba to wziąłeś z jakiegoś G2A albo czegoś podobnego. Tu języki wymienione są w kolejności alfabetycznej - jest nawet czeski. Na razie wymienionych jest 17 języków dostępnych i polskiego wśród nich nie ma.
Nawigacja
[#] Następna strona