Odpaliłem 2017 kilka dni temu i ze dwa mecze grało się nawet ciekawie. Później niestety przypomniało mi się dlaczego tak nie cierpiałem tej edycji. Przeciwnicy grali na „dzidę” do przodu, podanie na skrzydło, wrzutka i gol. I tak w kółko.
Często, za często łączy mnie z włochami i niestety większość z tych połączeń jest bardzo kiepska. Nie da się grać, chociaż o przeciwniku nie można tego powiedzieć bo śmiga jak trzeba.
Coś zdecydowanie musi być z połączeniem bo w 90% z tych połączeń wygląda tak samo -
moja drużyna jak w smole, opóźnienia itd.
Do tego z moich skromnych spostrzeżeń wynika, że sporo włochów to zwykłe gnoje: faule non stop, pauzowanie co chwila, miganie pauzą. Jak wygrywa- a wygrywa łatwo, bo moje orły nie odpowiadają na guziki- to wali chamsko ile wlezie jakby w życiu bramki nie strzelił. Do tego dochodzi jeszcze najgorsze co mnie w nich wkó.rwia a mianowicie przetrzymywanie piłki. Strzeli taki mongoł gola i podaje piłkę do swojego bramkarza i pyka podania między bramkarzem i obrońcami!
Nie mam nic przeciwko temu, że ktoś prowadzi mecz, niech wygrywa- na zdrowie. Ale granie w stylu jak powyżej woła o pomstę do nieba!
Niestety ten wczorajszy przeciwnik tak właśnie grał: chamskie faule, pauzowanie i przetrzymywanie piłki.
Nie wytrzymałem, po meczu napisałem mu że jest pieprzonym idiotą.
...
Dostałem dziś ostrzeżenie od Sony.
Co mnie martwi to moje reakcje na tą grę. Żeby mnie wkurzyć trzeba się nieźle postarać a tu jak widać stary chłop wścieka się na jakąś kiepską rozrywkę online.