No i dziś z czarnej jak liczyłem na jakiegoś killera do ataku, to Pogba wpadł
No i teraz kłopoty bogactwa w środku pola - Ericksen , Alli, Ziyech, Pogba, Pjanic, Rabiot, Matic , większość mocno wylevelowana. Polecicie jakiegoś managera z 4 def i diamondem w środku bez skrzydeł?
FISHER
a tak poważnie to w zeszłym tygodniu (albo jeszcze wcześniej) był Zidane (Gringon czy jakoś tak) z taktyką jak ten tren trener na symulacje (DMF, 2xCMF, AMF; Counter Attack), ja dostałem Higuaina mam kłopot bogactwa w ataku
, środkowych pomocników muszę wylewelować, bo wpadają złoci, nawet jeden czarny ale tylko z eventów na lvl. 1. Największe braki mam w obronie (LB i RB) tu nic nie chce wpadać, ale kupuję i ogrywam utalentowane srebrne i brązowe piłki, a trochę czasu zejdzie zanim trafią do galowej 11-tki.
A najlepsze w tym wszystkim, że nie chce mi się tymi czarnymi piłkami grać (koszt utrzymania + zohydzenie oglądania tych samych nazwisk) ale pisałem o tym w poście wyżej.
EDIT: wkurza mnie trening w tej grze. Najszybciej rozwija się tych co grają w ofensywie to po pierwsze. Po drugie wszyscy rozwijają się na sztywno wg z góry narzuconego wzoru. Po trzecie taki Robben najwięcej expa dostanie tylko od trenera RWF, a Cuadrado RMF (porównywałem to ile gra przypisuje expa na ich przykładzie, bo dostałem ich na lvl.1 mniej więcej w tym samym czasie), Z Rabiot którego też dostałem na lvl.1 nie mogę cholera zrobić DMF-The Destroyer, a tu i na bokach obrony mam największe dziury. Powinno się mieć jakąś swobodę w kształtowaniu piłkarza, którego się ma na lvl.1 [chodzi mi pozycje, styl gry (wybierać po ukończeniu progresu od lvl1-lvl30), wybór tricków co ileś tam lvl itp] ciekawiej by się grało. Bo te poziomy piłkarza same w sobie nie są złe, sprawiają, że przywiązuję się do nich, ale powinni pójść dalej, żeby nie było tak monotonnie.