Dział Ogólny > PES 2018 - Tryb myClub
Uwaga lagcheater - wrzucamy oszustów
loy1004:
Lag i opóźnienia w samej grze offline leży po stronie V-sync starsze Pesy nie miały tego zamulenia opóźnienia laga itd bo ci co wtedy robili ta grę byli kumaci i wiedzieli o tym w settingu byla na to opcja dawałeś vsync off i zaznaczałeś framerate coś tam i zero opóźnień zero laga gra zapierdalała jak pojebana ledwo wcisneles przycisk i już reakcja tak było do PESA 14 nie wiem ile już razy na fejsie i Twitterze pisałem do tych zjebow gdzie tkwi problem nawet im screena zrobiłem co powinni zaimplementować w settings by nie było opóźnień to ja [cenzura] nie jestem programista a te padalce nie wiedza co oni tego nie widza? od PESA 14 ta gra nie jest grywalna zero przyjemności z gry tylko mekki przez opóźnienia no a jak by tego było mało to jeszcze musieli dojebać ze zmianą kursora co ci goście biorą to ja nie wiem ale widocznie piknie im porezalo głowy jak oni mogli dopuścić do tego by tak zjebać pesa i piszesz do nich a oni maja to w dupie i 60euro krzyczą za ten bubel sama gra w sobie jest bardzo dobra tylko co z tego jak z takimi opóźnieniami zmiana kursora nie da się grac...
Fred23X:
Bardziej pojebanej części nie było ... >:(
Jacinho:
PS4,
nazwa oszusta: mickael-honda,
Francuzik,
nazwa zespołu: LOSC LILLE
żeby sraczki dostał!
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Jacinho:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
robertodoninho76
dostawał 3:0 i uciekł dupek.
Radoro:
ja mam chyba narazie farta gram na pc od tygodnia mam około 80 meczy i tylko ze 3 razy miałem lagi i jeszcze nikt mi nie rozłaczyl sie podejzewam ze czym wyzej bede tym wiecej oszustów
Nawigacja
[#] Następna strona