Dział Ogólny > PES 2018 - Tryb myClub
Czwartkowy Agent
Jacinho:
Przy kupowaniu/ losowaniu Top Agenta możesz otrzymać trenera specjalnego.
Ja losowałem chyba trzy razy i dostałem trenera 2x1000 i 1x2000 trenera o ile pamiętam.
rado_mil:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrzy kupowaniu/ losowaniu Top Agenta możesz otrzymać trenera specjalnego.
Ja losowałem chyba trzy razy i dostałem trenera 2x1000 i 1x2000 trenera o ile pamiętam.
--- Koniec cytatu ---
No tak, ale zawsze sie cos dostaje do losowania. Czyli teraz jest większa szansa na trenera porostu tak? Zamiast np tactical trening czy odnowa kondycji
plose66:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo tak, ale zawsze sie cos dostaje do losowania. Czyli teraz jest większa szansa na trenera porostu tak? Zamiast np tactical trening czy odnowa kondycji
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie. Normalnie zresztą gra nie przydziela normalnie special treinerów przy losowaniach
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZwracam honor! Właśnie wychodząc z MyClub pojawił się komunikat "What New?" zamiast kafelka z MyClub czyli nie taki zły tydzień się szykuje. Wpadł mi jeszcze Renato Sanchez (CMF), Meyer (AMF), Brahimi (LMF) i Kroos (CMF) z Top Agenta z 8 piłek, więc nie takie złe te losowania. Jeszcze jakby zrobili promocje na sloty zawodników to byłoby perfekcyjnie. A to info o scoutach i coinsach mogli dać rano a nie wieczorem.
--- Koniec cytatu ---
A u mnie 9 losowań, same silvery + jedna złota Inaki Williams, i jeszcze silvery prawie same 75 :-\
dllugi40:
20 losowań z czego 3 czarne :
- Pierre-Emerick Aubameyang - offline gra super natomiast online to porazka co wyrabia nie potrafi biegać mimo tego ze ma speed 97
- diego costa - pies na piłki ale wolny
- Lorenzo Insigne - lewy napad na zmiane dobry sa jednak szybsi natomiast niezle potrafi zakrecic oborna
no co do reszty to jakies lescze
jeszcze W.Bony ale dla SIM jest dobry
plose66:
Czyli 15% skuteczności, u mnie to chyba nawet poniżej obiecywanych 3% :)
Nawigacja
[#] Następna strona