Dział Ogólny > PES 2018 - Tryb myClub
Czwartkowy Agent
MatAnd:
u mnie z każdego agenta (FW, MF, DF tylko bramkarzy kupowałem) na początku 2-4 dobre piłki potem drewno. Dzisiaj sprawdziłem napastników Gabriel Jesus, Firmino, Turan (ta gra samych kurdupli mi daje, a chcę wysokiego i silnego), z obrońców Lindelof, Albiol, Bellerin na 24 piłki dziś kupione. Plus wcześniej Kroos, Renato Sanchez, Meyer, Brahimi. i już nie mogę kupować muszę rozbudować sloty na piłkarzy (97 000GP ZA POWIĘKSZENIE DO 200!!!!! czemu?)
MatAnd:
Mam pytanie, bo dopiero teraz przeczytałem wiadomość na temat eventu, a wcześniej jak były podobne nie zawracałem sobie tym głowy/nie zwróciłem uwagi. To jest event dzielony (słaby zresztą:P) do niedzieli piłki z Anglii i Belgii, od poniedziałku z Argentyny oraz Urugwaju i to wiem. Pytanko moje dotyczy challenge'y. W poniedziałek będzie je można ponownie zrobić, by nowe piłki (z lvl.1) dostać z południowo-amerykańskich państw (tego nie wiem), czy tylko kupować będzie można (to wiem)?
plose66:
Raczej tylko kupować, jak zrobiłeś challenge to będzie juz odznaczone jako cleared
MatAnd:
Wiadomość z ostatniej chwili. Dają 50 000 GP za oglądanie streamu, ktoś kto zna angielski nie objaśni co i jak by dostać kasę.
plose66:
Nie wiem czy to nie jest tak że w zależności od ilości odsłon przydzielą bonus każdemu jak leci
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Nawigacja
[#] Następna strona