Dział Ogólny > PES 2018 - Tryb myClub
Czwartkowy Agent
janek1234567890:
Przy około setnym losowaniu zatrzymało się obok czarnej i po chwili wyskoczyło na czarną tak miałem dwa miesiące temu po prostu z góry ustalone czy będziesz miał dobrą piłkę ten ich Romario to se go sami niech losują Downy z Japoni.Konkretnego trenera dalej nie ma i niemam narazie zamiaru losować i grać.Myślałem że nigdy mi ta gra nie obmierznie ale na serio konami rip.Ile nerwów mnie ta gra kosztowała i kasy troszkę też.Dodatkowy Internet 80 zł miesięcznie ( sama konsola po kablu i lipa ) odblokowanie portów itd każdy mecz online podpinam nawet kabel do pada bo mam nowszą wersję pada na ps4 ale tu niema leku na ten chłam.Ostatnio mój ziomek kupił ps4 pro zagrałem z nim online wygrałem tylko 2 zero, normalnie do mnie przychodził to dwucyfrówki dostawał tak było na ps3 na ps16 i 17 aż tu nagle mój ziomek nauczył się grać hahaha ta gra jeśli o online jest żałosna i do tego ta rozgrywka na bota w my club której praktycznie nie ma jest raz w tygodniu kompletna porażka i ja mam losować,po co żeby mnie gimby oklepywały
Jacinho:
Podejrzewam, że PES 2019 będzie jeszcze gorszy
Ale to nie mój problem. Kończę zabawę na tym wydaniu chyba że darmowe wersje będę próbował.
Do rzeczy.
Nie odpalałem dziś jeszcze konsoli ale przeglàdajàc net “po łebkach” wychodzi na to, że znowu agent dzielony jest. Można wylosować Romario i wypasiony Maradona ma być.
Kto coś słyszał?
Tianse:
Lipa Ci agenci. Zamiast dać TOTY do wylosowania albo coś, to oni olali całkowicie ten piękny plebiscyt.
Jacinho:
W tym tygodniu też się nie popisali.
Jacinho:
Zico i Bekham ponownie.
50k GP już widzę dali za oglàdanie streamingu.
Nawigacja
[#] Następna strona