Dział Ogólny > PES 2018 - Tryb myClub
Czwartkowy Agent
Fred23X:
Ja nie oglądałem i też dostałem ;) , ściema jakich mało ...
Tianse:
Bo to było za ogólną ilość odsłon streama. W zależności od wartości liczbowej była nagroda dla wszystkich. Nie ważne kto oglądał, liczyła się liczba odsłon, a nagroda była dla wszystkich :)
Jacinho:
Ja też nie oglàdałem i dostałem.
I bardzo siè z tego cieszé ;D 8) :laugh:
janek1234567890:
Po długiej przerwie odpaliłem i też dostałem miałem jeszcze kobel coinsów które konami jakiś czas temu rozdawało a ja trzymałem na trenera niestety trenera z wysokim skilem nie widziałem to polosowałem.5 losowań za gp i samo srebro no to za coinsy ostatnie z losowań za monety i wpada Edison Cavani (wiedziałem że wpadnie czarna po tym jak nacisłem krzyżyk same srebne leciały ale nie chciały się zatrzymać bo czekały na czarną) no to czeba zagrać zagrałem na bota i Masakra grało się jak na dopalaczach to myślę zagram ten jeden mecz online cup trochę długo czekałem na przeciwnika ale znalazło z bilansem 500 meczy online i reiting nieco powyżej 500 to słabo ale jakiś miesiąc temu oberwałbym od jeszcze gorszych a tu zaskoczenie gra z tym zawodnikiem chodziła płynie jak na bota zero lagów a przeciwnik nie miał nic do powiedzenia bawiłem się jak z człowiekiem który pierwszy raz w to grał,wygrałem ale to nie ważne ważne że czułem kontrole i gra chodziła niezwykle płynnie tak powinna chodzić ta gra niestety taki mecz jeden na sto podobnie jak moje ostatnie losowanie i Cavani a ten,pierwszy mecz online i hatrick.p pozdrawiam graczy
Jacinho:
Agent nie najgorszy plus kolejna próba naciągania na wydanie kasy żeby zachęcić ludzi do losowania złotych piłek plus, za myclub coinsy. ;D
Z losowań oczywiście same srebrne wpadły.
:o
Nawigacja
[#] Następna strona