Dział Ogólny > PES 2018 - Tryb myClub

Czwartkowy Agent

<< < (12/15) > >>

Jacinho:
Pokuszę się o stwierdzenie, że Dickel jest najlepszy z całej piàtki.

Fred23X:
trafiłem Rickena

MatAnd:
Jeśli event który się dziś pojawił nie ma daily challegy (nagroda 10000GP za pierwszą wygraną) tylko jest to jednorazowe, to jest to event beznadziejny. Z piłkami nawet fajny pomysł, tylko że mając 250G kupiłem tylko pomocnika (Marcos Alonso z Chelsea) i więcej nie skorzystam. Prośba do znających te taktyczne niuanse, są jacyś ciekawi trenerzy z ML warci uwagi?

rado_mil:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJeśli event który się dziś pojawił nie ma daily challegy (nagroda 10000GP za pierwszą wygraną) tylko jest to jednorazowe, to jest to event beznadziejny. Z piłkami nawet fajny pomysł, tylko że mając 250G kupiłem tylko pomocnika (Marcos Alonso z Chelsea) i więcej nie skorzystam. Prośba do znających te taktyczne niuanse, są jacyś ciekawi trenerzy z ML warci uwagi?

--- Koniec cytatu ---

Tylko za te 10 koła mozesz puścić dowolne losowanie i trafić gościa na 30 levelu, a tak wygrałbyś agenta na 1 levelu jak przeważnie dają. Także chyba nawet lepiej bym powiedział

MatAnd:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETylko za te 10 koła mozesz puścić dowolne losowanie i trafić gościa na 30 levelu, a tak wygrałbyś agenta na 1 levelu jak przeważnie dają. Także chyba nawet lepiej bym powiedział

--- Koniec cytatu ---
Nie teraz. Marcos Alonso kupiony z eventu za 250 (cała złota waluta, którą miałem) na 30lvl overall 82:) teraz jest chyba tak że do środy codziennie możesz kupić jednego zawodnika z każdej pozycji co najmniej złotego: bramkarz, obrona, pomoc, atak. Czyli gra cię zachęca do codziennego wydawania 1000G. Dla mnie event się skończył mam 3G:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej