Dział Ogólny > PES 2018 - Tryb myClub
Lagi, skrypty, handicapy...
Fred23X:
mój rating waha sie 750-850 , zależy od dnia , co wjadę do 2 dywizji to zaraz spadam do 5 i tak w kólko , to jest jakieś pojebane ...
MatAnd:
A najgorsze jest, że wina twórców gry jest w jakiś 30% (gameplay), a kierownictwa Konami (serwery i polityka banów) w 70%, bo to tu głównie zastrzeżenia idą. jeśli interesujecie się grami, to pewnie pamiętacie co zrobili z Kojimą i jego Metal Gear Solid V. I teraz jeszcze tego potworka Survive wypuścili, gdzie za dodatkowy slot z save'm trzeba zapłacić 40zł.
Jacinho:
Życsyłbym wszystkim graczom, żeby te konamczyki wreszcie coś zrobili.
Jak nie to życzę im, żeby gracze ich opuścili - co do jednego.
Odnośnie dywizji to doszedłem do trzeciej a potem najdalej wywaliło mnie do ósmej. Ostatnio rzuca mnie pomiędzy czwartà i siòdmà.
Rating najwyższy miałem około 800, teraz mam coś koło 600 a miałem już grubo poniżej 500 ;D
MatAnd
Co to za historia z kojimà?
Fred23X:
i jeszcze jedno ,do grona laggerów dołącza coraz więcej ciamajd z polski
MatAnd:
Z Kojimą było mniej więcej tak, że przy tworzeniu MGS V zaczęli mu robić problemy (rzucać kłody pod nogi), ograniczać jego rolę, swobodę artystyczną, przez co gra jest nieukończona (druga połowa gry to powtarzanie tych samych misji), jego nazwisko zostało wykreślone z listy twórców gry, a on sam został wyrzucony/zwolniony/odszedł dobrowolnie (to wersja KONAMI) ze studia. Swoją droga oni ostatnimi laty jakby całkowicie olali rynek gier (co się stało z serią Silent Hill), skupiając się na japońskim rynku mobilnym, automatach do gier i na tym głównie zarabiają co w połączeniu ze skostniałą/przestarzałą strukturą firmy (taka korporacja w starym stylu) nie wróży serii PES za dobrze.
Nawigacja
[#] Następna strona