Dział Ogólny > PES 2018 - Tryb myClub

Lagi, skrypty, handicapy...

<< < (3/8) > >>

Bober862:
Wczoraj wygralem 6 meczy z rzedu, jechalem kazdego jak chcialem, niewazne jakie rating liga nic, Dzisiaj chcialem wygrac ten online challenge, 1 mecz w dupe, 2 w dupe , 3 w dupe, 4 w dupe, 5 w dupe, za 6 razem dostalem goscia 2 liga ostatnich 5 meczy win. wyszedłem, skasowane konto , gra wyjebana (wersja lite). W kazdym z tych meczy mialem wrazenie jakby moim piłkarzom założono worek z cementem na plecy i kazali karnie biegać, dramat, o obrońcach nie wspominam bo [cenzura] oni w ogóle się od piłki odsuwali jakby była z ognia. Dziekuje Konami za stracony czas na ten shit.

Jacinho:
Z jednej strony to smutne z drugiej to sam się przymierzam do skasowania tej niby gry w piz.du.
Możliwe, że dzisiaj zagram pòźnym wieczorem. Jestem ciekaw też reakcji konami - jeśli w ogòle jakaś będzie.
Na PESFan też kipi. Kilku ludzi już wywaliło tá grę, kilku czeka na jakiś odzew od konami.
Ja poczekam chwilę, zobaczę co przyniesie jutro. Może gamonie z konami coś wreszcie naprawià zamiast spieprzyć.
Jak nie to skasuje i je.bać konami.

Bober862:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZ jednej strony to smutne z drugiej to sam się przymierzam do skasowania tej niby gry w piz.du.
Możliwe, że dzisiaj zagram pòźnym wieczorem. Jestem ciekaw też reakcji konami - jeśli w ogòle jakaś będzie.
Na PESFan też kipi. Kilku ludzi już wywaliło tá grę, kilku czeka na jakiś odzew od konami.
Ja poczekam chwilę, zobaczę co przyniesie jutro. Może gamonie z konami coś wreszcie naprawià zamiast spieprzyć.
Jak nie to skasuje i je.bać konami.

--- Koniec cytatu ---

smutne to jest to że poświęciłem [cenzura] tej gre tyle czasu gdzieś od 15 grudnia jak zacząłem w nią grać, tyle farmienia zbierania na piłkarzy, po to  żeby pózniej grać z jakimś paziem 8 liga cisnąć cały mecz i dostać 2-0 bo sobie tak konami wyreżyserowało.. coś pięknego

MatAnd:
Ja dziś challenge zaczynam drużyną 3*, losuje mi przeciwników z samymi czarnymi piłkami raz, drugi, trzeci bilans bramek 5-16. Ok, myślę sobie, to ja też odpalę swoje czarne piłki, pierwszy mecz i losuje mi gościa co 3 mecze rozegrał i ma skład 2*.  :D Tak mi szkoda dzieciaka było, że strzeliłem gola w 10 minucie, a potem przez cały mecz tylko wybijałem piłki z pola karnego, byle tylko koleś się nie rozłączył.
Diwizje, nie wiem może jestem kiepski ale mam jakoś tak, że trzeci raz awansowałem do dywizji 6 mój rating wzrósł do niebotycznych 470, 2 mecze 2 porażki (kolesie z ratingami ponad 600). Mój rating spada poniżej 450 i znów dostaję gości z przedziału 0-450, remisuję rating ponad 450 i znów koleś z ratingiem 700 (chociaż mam ustawione wyszukiwanie ze zbliżonym ratingiem, chociaż gwiazdki się zgadzały). Ten Matchmaking naprawdę do kitu jest.

Fred23X:
Jacihno a co oni naprawią, gówno zrobią i tyle ... tak zjebać najlepszą grę o piłce kopanej  :'(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej