Dział Ogólny > PES 2019 - Tryb myClub

Dyskusja

<< < (26/42) > >>

Jacinho:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo nie jest "jakiś turniej konami" ;) To Pesleague, takie mistrzostwa PESa. Potem są finały krajowe, kontynentalne i finał. W zeszłym roku był w Barcelonie. Także walcz ;) Tylko w pierwszej rundzie musisz wygrać wszytkie 10 i to najlepiej wysoko :)

--- Koniec cytatu ---

To jest turniej  w który warto wejść i zagrać chociażby jeden mecz bez ciśnienia na wybicie a to dlatego, że konami daje dobry bonus za uczestnictwo.

Jacinho:

REJESTRACJA lub LOGOWANIEuwierz mi że overalle, forma zawodników itp itd nie ma zadnego znaczenia

--- Koniec cytatu ---

REJESTRACJA lub LOGOWANIEwiększej glupoty nie czytalem

--- Koniec cytatu ---

Pisałem już wcześniej, że wszystkie online challenge gram drużynà jedno, maksymalnie dwu gwiazdkowà. W filmiku poniżej przeciwnik nie ma może super składu ale czyż nie powinien łatwo wygrać z jedogwiazdkowà drużynà? Mój Ings w ataku ma 84ovrl a Kownacki już 71. Reszta to jakieś kapcie w przedziale 62-68ovrl.
Fabironi rozumiem, że chcesz powiedzieć, że muszę być dobry w tà grę albo przeciwnik super cienki ale pewnie ani jedno ani drugie.  :D Zbyt często da się odczuć jak gra układa mecz po swojemu.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

REJESTRACJA lub LOGOWANIEWidzisz niektórzy tutaj twierdzą, że wynik meczu znany jest w zasadzie w momencie rozpoczęcia i to system o nim decycuje. Albo mały, żółty moderator po drugiej stronie kabla ;) Drużyną białych bez zgrania można ograć czarnych jak gra będzie miała kaprys. PESowi dużo brakuje do ideału, ale nie popadajmy w skrajności. Moim zdaniem i tak jest lepiej niż w FIFe, jak zresztą co roku, a gram od PESa 2 na PS1. Też czuję, że gra czasem przeszkadza, a czasem pomaga, ale generalnie gra mi się przyjemnie i często da się to ogranąć. A często jak się przyjrzeć to te pseudo hadnicapy to jednak brak umiejętności u Jutubowych narzekaczy. Przeciwników znajduje mi szybko, obojętnie o której godzinie. Lagi mam raz na 20 meczów, a takich, że nie dało się grać miałem może z 5 na 250 meczów. Kupiłem w tym roku PS4 z FIFĄ gratis. Sprzedałem FIFĘ, kupiłem PESa i tego nie żałuję.

--- Koniec cytatu ---

rado_mil - masz jedenastu zawadników na boisku - sterujesz tylko jednym plus jakieś ustawienia taktyczne. Twierdzisz, że ty kontrolujesz grę I masz całkowity wpływ na to co się dzieje na boisku? Słodziak  ;D  ;D  ;D

Fred23X:
Jacihno nie przetłumaczysz , zachwycają się tylko nie ma czym , najgorsza częśc w historii, nawet 2014 była lepsza

Fred23X:
P.S. Akurat w FIFie FUT miażdzy Myclub w PESie , niestety taka jest prawda

rado_mil:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEP.S. Akurat w FIFie FUT miażdzy Myclub w PESie , niestety taka jest prawda

--- Koniec cytatu ---

Sam tryb i jego zawartość niestety tak, ale gameplay dla mnie jak zwykle jest po stronie Pesa. Choć muszę przyznać, że miałem spory dylemat w tym roku, tymbardziej, że FiFę wystarczyło rozpakować ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej