Dział Ogólny > PES 2019 - Tryb myClub

Dyskusja

<< < (27/42) > >>

rado_mil:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Pisałem już wcześniej, że wszystkie online challenge gram drużynà jedno, maksymalnie dwu gwiazdkowà. W filmiku poniżej przeciwnik nie ma może super składu ale czyż nie powinien łatwo wygrać z jedogwiazdkowà drużynà? Mój Ings w ataku ma 84ovrl a Kownacki już 71. Reszta to jakieś kapcie w przedziale 62-68ovrl.
Fabironi rozumiem, że chcesz powiedzieć, że muszę być dobry w tà grę albo przeciwnik super cienki ale pewnie ani jedno ani drugie.  :D Zbyt często da się odczuć jak gra układa mecz po swojemu.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

rado_mil - masz jedenastu zawadników na boisku - sterujesz tylko jednym plus jakieś ustawienia taktyczne. Twierdzisz, że ty kontrolujesz grę I masz całkowity wpływ na to co się dzieje na boisku? Słodziak  ;D  ;D  ;D

--- Koniec cytatu ---

Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Dlatego napisałem o nie popadaniu w skrajności. Jak chciałbyś kontrolować 11 zawodników w 100%? Chodzi mi o to, ze niektórzy każde swoje złe zagranie tłumaczą handicapem, lagiem albo skryptem. A te niestety występują raz na naszą korzyść, a raz na przeciwnika. Konami chciało większej losowości i urealnienia gry, a "nieco" im nie wyszło. Ale jak ktoś się interesuje piłką to bez trudu co wekend znajdzie mecz gdzie drużyna wygrywa przy posiadaniu piłki 20% i 1 celnym strzale (albo 0 bo będzie samobój). Taki też był zamysł Konami podejrzewam. A jak wyszło tak wyszło. Są 2 wyjścia - nie grać albo przerzucić się na Fifę. Ja zostaję. Czasem faktycznie trzeba się powstrzymać żeby pad nie pofrunął w TV, ale generalnie dla mnie jest OK.

rado_mil:
A co do Twojej powtórki to gość był raczej rzadki. Zero pressingu tylko wręcz robił Ci miejsce.
Chętnie zagrałbym z Wami narzekaczami i zobaczył jak to wygląda na żywo :)

Jacinho:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA co do Twojej powtórki to gość był raczej rzadki. Zero pressingu tylko wręcz robił Ci miejsce.

--- Koniec cytatu ---

Nie on robił mi miejsce tylko “mały, żółty moderator po drugiej stronie kabla “  ;)

Narzekam, tak. Powód jest taki, że konami zawiodło po raz kolejny. Obiecali złote góry a gra jest jaka jest.

Filmik powyżej to tylko przykład z wielu. Mam ich więcej na yt. Zresztà gram tak od demo I z dobrymi rezultatami.

Mecz na żywo - bardzo chętnie bo te online nie odzwierciedlajà umiejętności  ;)

Fred23X:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA co do Twojej powtórki to gość był raczej rzadki. Zero pressingu tylko wręcz robił Ci miejsce.

--- Koniec cytatu ---
zapraszam ... na jednej konsoli można zmierzyc kto lepszy, online-ciężko stwierdzić

fabironi:
moim zdaniem, jesli gracz nie posluguje sie dobrze padem to nawet 5 lvl sily mu nie pomoze :)  Ja gram tylko na 1 lvl i wiem jak silny zespol mozna zlozyc z tych zawodnikow. Zauwazylem, ze gracze 900+ ratingi, co graja na 1 lvlu, maja w swoich skladach samych czarnoskorych koksow, co biegaja mega szybko i maja dobre warunki fizyczne. Zazwyczaj mecze z nimi wygladaja tak, ze prowadze do 60 minuty 1/2 bramkami ale koniec koncow przegrywam, bo maja swietnych rezerwowych. Aktualnie sam skupiam sie na kolekcjonowaniu dobrych graczy 70-75 rating, bo wiem ze z takich jest wiekszy pozytek

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej