Dział Ogólny > PES 2019 - Tryb myClub

Dyskusja

<< < (32/42) > >>

Fred23X:
Niestety uśmiercają grę , tak jak Metal Gear Solid  :(

fabironi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMa AMF?

--- Koniec cytatu ---

Nie , cmf dmf ale sa nie potrzebni. Gram usposobieniem defensywnym kiedy trace piłkę gracze zachowuja sie jakby grali all out defence. Wszyscy wracaja w strone wlasnego Pola karnego natomiast gdy atakuje szybko wyvhodza na pozycje i się pokazuja do krotkich pilek.doslownie pukam każdego. Wczoraj trafilem dwoch lagerow bo w 15 minucie juz bylo 2-0 albo 3-0. Jak oni to robia ze zatrzymuja gre zaczynaja sie lagi i nas rozlacza ?
Ps. I to tacy co maja 80 %wygranych gier

rado_mil:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie , cmf dmf ale sa nie potrzebni. Gram usposobieniem defensywnym kiedy trace piłkę gracze zachowuja sie jakby grali all out defence. Wszyscy wracaja w strone wlasnego Pola karnego natomiast gdy atakuje szybko wyvhodza na pozycje i się pokazuja do krotkich pilek.doslownie pukam każdego. Wczoraj trafilem dwoch lagerow bo w 15 minucie juz bylo 2-0 albo 3-0. Jak oni to robia ze zatrzymuja gre zaczynaja sie lagi i nas rozlacza ?
Ps. I to tacy co maja 80 %wygranych gier

--- Koniec cytatu ---

Odpalają jakieś programy na kompie do zamulania neta, a barany z Konami nie potrafią ogarnąć po czyjej stronie jest zamuła i uznają mecz za nierozegrany. I tak się buduje 80% zwycięstw.
Ps. Piszą w necie, ze problem z logowaniem rozwiązany i odpala coś w ramach rekompensaty

Ps. Co do wcześniejszego tematu kontraktów. Wie ktoś jak to dokładnie schodzi jeśli zawodnik zagra kilka minut?

fabironi:
w tym tygodniu wbilem 440 weekly pointsow. Wbilbym wiecej ale wlasnie przegralem z gosciem co mial 3 mecze rozegrane, trollowalem goscia, wywalajac pilki z przed pustej bramki przeciwnika w kosmos, az sie na mnie zemnscilo i mi dwukrotnie wyszedl sam na sam :D odrobilem ale znow mi dolozyl w tej panice i sie skonczylo. No coz przegralo sie z glupoty :D ale nie mialem motywacji, 1 gosc w mojej 3 dywizji nabil 900 punktow... w przyszlym tygodniu mam nadzieje nabic wiecej punktow.

Najbardziej wkurza mnie kiedy mi losuje przeciwnika co ma mniej niz 500 ratingu, gra jest po prostu nudna jak flaki z olejem, a nie kazdy sie rozlacza jak dostaje trzy szybkie gole i musze klepac do konca meczu. Opcja losowania przeciwnika wedlug podobnego ratingu nie dziala i zawsze dostaje duzo slabszego.

kamil431:
Dzisiaj na 5 meczy 1 grało się normalnie a reszta to brak reakcji zawodników, jedna wielka parodia. Kombinują tak z tym netem że nie da się normalnie grać. Grasz ale i tak wiesz że przegrasz. Jak wygrasz jakimś cudem 5 meczy z rzędu, to później 5 przegrasz z kim byś nie grał i w sumie jesteś i tak do tyłu. Jak by chcieli to by to naprawili, ale połowa pewnie by zrezygnowała z PESA bo nie dałoby się oszukiwać, a tak mają w samym myclubie 170 tys. graczy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej