Dział Ogólny > PES 2019 - Tryb myClub

Dyskusja

<< < (35/42) > >>

Bartekeuro:
Masz kasę, masz fan....

xyzerpro:
Po odpuszczeniu PESa i zakupie Fify po kilkunastu dniach usunąłem Fifę. PES mimo, że denerwuje i tak jest lepszy tej pseudokopanki.

fabironi:
Ja tez nie narzekam. Wchodze rozgrywam 3-4 mecze i prawde powiedziawszy jeali przegrywam to zazwyczaj z mojego powodu. Alno robie glupie bledy albo mam taktyke nieodpowiesnia do przeciwnika. Dobrze ze wprowadzili kilka rozwiazan taktycznych i mozna trochę reagowac na strategie rywala ale i tak powinno ich byc więcej. Kiedya to było. Mozna bylo dowolnie zmieniac taktyke i pozycje zawodników pes 14, to były czasy. Turnieje byly pod kazdy poziom sily zespolu, coś pieknego. W gablocie mialem wygranych z 20 turniejow albo wiecej a ile kasy z tego sie zarabialo jeśli ktos dobrze gral no i mozna bylo kazdego zawodnika kupic przy koncu serii

plose66:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJaki trener ma ustawienie 4-2-1-3?, nie musi być top.

--- Koniec cytatu ---
W tej chwili dostępni v.Dos Santos i Shimotaira

Aliant:
Ja to nie wiem o co chodzi, pierdyliard strzałów oddaje i bramkarz wszystko broni a mój Ter Stegen wpuszcza takie babole że to się w pale nie mieści. Praktycznie 66% czasu ma kondycję D lub niżej. Dramat, nigdy więcej go nie wybiorę ale już za dużo w niego władowałem trenerów.

Teraz z jakimś ogórkiem przegrałem 0-1, typ miał 1 strzał na bramkę w meczu i władował chyba z 25 metrów a mi nie siadały strzały nawet z 10  :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej