Dział Ogólny > PES 2019 - Tryb myClub

Dyskusja

<< < (34/42) > >>

fabironi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa punktami i ratingiem zacznę się przejmować jak gra  będzie normalnie działać - czyli znajàc konami - nigdy.
Wczoraj znowu im  serwery padły. XXI wiek a te ćwoki nie potrafià stworzyć normalnego środowiska do gry którà wydali.

Męczy mnie to gówno i znowu poważnie nad fifà myślę.
Pes jest trupem.

--- Koniec cytatu ---

ja na poczatku grania gdy zobaczylem ze nie ma wlasciwie zadnych turniejow w myclub, tez pomyslalem o zakupie fify. Sciagnalem demo i zamknalem po 30 minutach meczu, dla mnie to kompletna zrecznosciowka. Wole juz grac w pesa. Moim zdaniem nie jest az ta tragicznie

Fred23X:
Na początku też odnosiłem takie wrażenie , jednak FUT miażdży Myclub , i sama gra też jest bardziej realistyczna, musicie spojrzeć chłodnym okiem, a nie ślepo wpatrzonym w PES-a, na moje to jest niestety koniec tej gry, brak licencji, kiepska grywalnośc, jeszcze słabsza sprzedaż , problemy z serwerami i nieuczciwymi graczami mówi samo za siebie ,

zombiak1237:
Jaki trener ma ustawienie 4-2-1-3?, nie musi być top.

rado_mil:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENa początku też odnosiłem takie wrażenie , jednak FUT miażdży Myclub , i sama gra też jest bardziej realistyczna, musicie spojrzeć chłodnym okiem, a nie ślepo wpatrzonym w PES-a, na moje to jest niestety koniec tej gry, brak licencji, kiepska grywalnośc, jeszcze słabsza sprzedaż , problemy z serwerami i nieuczciwymi graczami mówi samo za siebie ,

--- Koniec cytatu ---

Tylko FUT dla mnie jest aż przeładowany. Trzeba poświecić w pyte czasu, żeby ogarniać te wszystkie eventy, do tego w weekend do zagrania jest 30 meczów, co dla mnie byłoby nie do zrobienia. Gameplay Fify faktycznie wygląda fajnie, może nawet lepiej niż Pes. Ale jeśli chodzi o grywalność to FIFA tak samo jest jechana za glitche, handicapy, lagi i disconecty. Każda gra ma swoje wady i ciekawe jak by się skończyła przesiadka na konkurencje. Pewnie szybkim powrotem. Innego wyboru nie ma.

Ja staram się patrzeć optymistycznie ;) chociaż jest w kratkę. Raz 5 meczów do przodu, a raz 3 do tylu ze słabymi przeciwnikami. Wczoraj do przodu z dobrym gościem z typami min. 93 overall na każdej pozycji. 45 i wyższe levele zawodników, większość wymaksowanych. A za chwile porażka z typem 350 ratingu;)

Przynajmniej losowania wpadają spoko. Aż jestem w szoku czasami. Z tego agenta potrzebowałem tylko Fernardinho i wpadł. Wcześniej Barrios z agenta Boca, gdzie tylko on był sensowny. Do tego m.in. Auba, Salah, Messi, Modric. Tak na osłodę ;)

Fred23X:
Mam i Fifę i Pes-a , obie gry dośc długo , po miesiącu kolesie mają zespoły terminatorów , sorry powoli robi się Pay per game  ...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej