Dział Ogólny > PES 2019 - Tryb myClub
Dyskusja
fabironi:
Ja tez sobie zrobilem przerwe. Gralo sie normalnie az do czasu kiedy zaczelo sie wszystko [cenzura] i przegrałem chyba 6 meczow z rzędu bo doslownje nie moglem dojsc do bramki przeciwnika.dodatkowo nje mam coinow i nie stac mnie na trenerow a jedynie co z gornej pulki maja ciekawe ustawienia.
edit: o cholere tam chodzi? wlaczylem dzis, kupilem sobie fajnego trenera i chcialem go wyprobowac. Zagralem trzy mecze takie lagi ze szok... wszyscy takie macie?
Jacinho:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa tez sobie zrobilem przerwe. Gralo sie normalnie az do czasu kiedy zaczelo sie wszystko [cenzura] i przegrałem chyba 6 meczow z rzędu bo doslownje nie moglem dojsc do bramki przeciwnika.dodatkowo nje mam coinow i nie stac mnie na trenerow a jedynie co z gornej pulki maja ciekawe ustawienia.
edit: o cholere tam chodzi? wlaczylem dzis, kupilem sobie fajnego trenera i chcialem go wyprobowac. Zagralem trzy mecze takie lagi ze szok... wszyscy takie macie?
--- Koniec cytatu ---
Czy to jest ten sam forumowy kolega co tak bije wszystkich dookoła w peesa?
Ten co nabija weekly points jak szalony i dla którego przeciwnik poniżej 500 ratingu to leszcz na którego szkoda czasu?
Nie może to być.
;D ;D ;D
wybacz stary. Musiałem.
;)
**
Cóż, witaj w świecie peesa, w królestwie lagów, skryptów i innych różnych dziwów.
**
Od czwartkowej aktualizacji jest porażka. Nawet w coopie cyrki się dzieją.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEw tym tygodniu wbilem 440 weekly pointsow. Wbilbym wiecej ale wlasnie przegralem z gosciem co mial 3 mecze rozegrane, trollowalem goscia, wywalajac pilki z przed pustej bramki przeciwnika w kosmos, az sie na mnie zemnscilo i mi dwukrotnie wyszedl sam na sam :D odrobilem ale znow mi dolozyl w tej panice i sie skonczylo. No coz przegralo sie z glupoty :D ale nie mialem motywacji, 1 gosc w mojej 3 dywizji nabil 900 punktow... w przyszlym tygodniu mam nadzieje nabic wiecej punktow.
Najbardziej wkurza mnie kiedy mi losuje przeciwnika co ma mniej niz 500 ratingu, gra jest po prostu nudna jak flaki z olejem, a nie kazdy sie rozlacza jak dostaje trzy szybkie gole i musze klepac do konca meczu. Opcja losowania przeciwnika wedlug podobnego ratingu nie dziala i zawsze dostaje duzo slabszego.
--- Koniec cytatu ---
Fred23X:
he he 8)
fabironi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzy to jest ten sam forumowy kolega co tak bije wszystkich dookoła w peesa?
Ten co nabija weekly points jak szalony i dla którego przeciwnik poniżej 500 ratingu to leszcz na którego szkoda czasu?
Nie może to być.
;D ;D ;D
wybacz stary. Musiałem.
;)
**
Cóż, witaj w świecie peesa, w królestwie lagów, skryptów i innych różnych dziwów.
**
Od czwartkowej aktualizacji jest porażka. Nawet w coopie cyrki się dzieją.
--- Koniec cytatu ---
nie mam watpliwosci, ze takiego nieudacznika, to zgasilbym nawet w panujacych obecnie lagach.
plose66:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnie mam watpliwosci, ze takiego nieudacznika, to zgasilbym nawet w panujacych obecnie lagach.
--- Koniec cytatu ---
Może troche szacunku dla przeciwnika? Nazywanie kogoś nieudacznikiem , dlatego że nie poświęcił kilkuset godzin wolnego czasu na doskonalenie swoich umiejętności w głupawą gre komputerową jest słabe....
Nawigacja
[#] Następna strona