Dział Ogólny > PES 2019 - Tryb myClub

Dyskusja

<< < (38/42) > >>

fabironi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMoże troche szacunku dla przeciwnika? Nazywanie kogoś nieudacznikiem , dlatego że nie poświęcił kilkuset godzin wolnego czasu na doskonalenie swoich umiejętności w głupawą gre komputerową jest słabe....

--- Koniec cytatu ---
rozegralem w pesa 19 moze ze 150 meczy, na wiecej czasu nie mialem. A tym gosciem to moglbym co najwyzej podloge wytrzec, po tym jak zacytowal moje starsze wiadomosci, aby mnie obsmiac.

Fred23X:
REJESTRACJA lub LOGOWANIErozegralem w pesa 19 moze ze 150 meczy, na wiecej czasu nie mialem. A tym gosciem to moglbym co najwyzej podloge wytrzec, po tym jak zacytowal moje starsze wiadomosci, aby mnie obsmiac.

--- Koniec cytatu ---
Na moje rzeczywistość Cię zweryfikowała i tyle w temacie ... a teraz puszysz się jak świnia na obierki ...

Jacinho:
REJESTRACJA lub LOGOWANIErozegralem w pesa 19 moze ze 150 meczy, na wiecej czasu nie mialem. A tym gosciem to moglbym co najwyzej podloge wytrzec, po tym jak zacytowal moje starsze wiadomosci, aby mnie obsmiac.

--- Koniec cytatu ---

Obśmiałeś się sam baranku bo każdym wpisem udowadniasz jakim smarkiem  jesteś.  ;D
Gdybyś był dużym chłopcem to może byśmy kiedyś zagrali. Teraz jedynie wzbudzasz u mnie śmiech bo beczysz jak koza kiedy nie masz już wsparcia handicapów.

Otrzyj łzy i graj dalej. Gra ustawi cię na właściwe miejsce i może zrozumiesz, że wiele godzin przed tobą, żeby być chociaż przeciętnym.  >:D ;D >:D

fabironi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEObśmiałeś się sam baranku bo każdym wpisem udowadniasz jakim smarkiem  jesteś.  ;D
Gdybyś był dużym chłopcem to może byśmy kiedyś zagrali. Teraz jedynie wzbudzasz u mnie śmiech bo beczysz jak koza kiedy nie masz już wsparcia handicapów.

Otrzyj łzy i graj dalej. Gra ustawi cię na właściwe miejsce i może zrozumiesz, że wiele godzin przed tobą, żeby być chociaż przeciętnym.  >:D ;D >:D

--- Koniec cytatu ---
gosciu masz bol dupy bo pewnie nigdy nie udalo ci sie przekroczyc 500 rankingu i cie zabolalo. Mysle, ze mimo tych "lagow", 1k jest spokojnie do uzbierania w ciagu 200 meczy. Wystarczy byc konsekwentnym w taktyce, nie eksperymentowac i miec czas na gre

janek1234567890:
Witam panowie od pewnego czasu gram z kolegom w co-op w 6 dywyzji przejechaliśmy sie po rywalach w 5 jest już ciężko i mam pare pytań jestem na 33 lv kolega na 30 lv i pokazuje mi w opcjach rekrut? Pare razy widziałem że rywale mają dużo większom ławke rezerwową? I oco chodzi z reiting co tydzień od nowa 400.Odkryłem też że jak jestem zpalony to gra sie dużo lepiej w noralnym trybie konami powinno zamiast gp i coinsów dziennie wysyłać epke palenia wtedy gra była by do zaakceptowania.Pozdrawiam graczy i z góry dziękuje za odpowiedź

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej