Dział Ogólny > PES 2019 - Tryb myClub

Dyskusja

<< < (40/42) > >>

Jacinho:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam panowie od pewnego czasu gram z kolegom w co-op w 6 dywyzji przejechaliśmy sie po rywalach w 5 jest już ciężko i mam pare pytań jestem na 33 lv kolega na 30 lv i pokazuje mi w opcjach rekrut? Pare razy widziałem że rywale mają dużo większom ławke rezerwową? I oco chodzi z reiting co tydzień od nowa 400.Odkryłem też że jak jestem zpalony to gra sie dużo lepiej w noralnym trybie konami powinno zamiast gp i coinsów dziennie wysyłać epke palenia wtedy gra była by do zaakceptowania.Pozdrawiam graczy i z góry dziękuje za odpowiedź

--- Koniec cytatu ---

W jakich opcjach pokazuje ci „rekrut”?
Co op gracie Online CO-OP czy przez myClub? Zgaduję, że przez myClub dlatego, że grając Online CO-OP grasz orginalnymi drużynami zarówno klubowymi jak i narodowymi - stąd ta większa ławka rezerwowa. Przed meczem wyświetla komunikat, że połączyło cię z z przeciwnikiem z Online CO-OP. Nie pamiętam dokładnie czy grając przez Casual match ławka rezerwowych również nie jest liczniejsza.
Rating kasuje się co czwartek i walczysz od nowa, żeby utrzymać się w danej dywizji albo wskoczyć wyżej.
Z levelami jest różnie. Czasami uzbieram ledwie 700 punktów przy wygranym meczu a czasami 2500 przy przegranym. Zresztą punkty są mało ważne.
Od kilku tygodni level mi spada na łeb , na szyję ale utrzymuję się wciàż w pierwszej dywizji.
Jak się zgracie z kolegą to polecicie do przodu bez problemu.

plose66:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE ;)

Moim zdaniem zweryfikować jak kto jest dobry w peesa można tylko na jednej konsoli. Online niestety zbyt wiele loterii.

--- Koniec cytatu ---
A tu sie nie zgodzę. Mamy tu w forumowej lidze, jednego kolegę  który jest od reszty znacznie lepszy. Na kilka meczy które z nim grałem online to bodaj dwa w miare wyrównane które i tak przegrałem, a reszta srogi wpierdol.  Zwyczajnie czułem że gra lepiej , nawet online.

Fred23X:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA tu sie nie zgodzę. Mamy tu w forumowej lidze, jednego kolegę  który jest od reszty znacznie lepszy. Na kilka meczy które z nim grałem online to bodaj dwa w miare wyrównane które i tak przegrałem, a reszta srogi wpierdol.  Zwyczajnie czułem że gra lepiej , nawet online.

--- Koniec cytatu ---
Zgadza się , ale zweryfikowac to mozesz tylko grając na jednej konsoli, absolutnie nie odbieram mu umiejętności i znajomości gry , ale skąd masz pewność , ze gra FAIR ? , oczywiście nic nie sugeruje, tylko gra online jest nieporozumieniem , nie raz grałem z bratem i w tym czasie rozmawialiśmy przez telefon , porażka, opóźnienia momentami takie , ze nic nie mogłeś zrobić ...

PS Jak ktoś chętny na turniej , możemy zrobić np u mnie , oczywiście podlewany "zupą chmielową " ;)

Fred23X:

Chyba wiem gdzie twórcy PES-a 2019 szukali inspiracjii ...

fabironi:
Ostatnio zaczalem rozgrywac dziennie jeden mecz i bawie sie skupiajac sie zwlaszcza na dryblingu. Kurde mysle ze wysoka umiejstnosc panowania nad pilka moze calkwicie zmieniac oblicze meczow. Zauwazylem ze jeden skuteczny drybling zawodnikiem na skrzydle i od razu otwiera sie klarowna sytuacja do zdobycia bramki. Znacie jakies skuteczne sztuczki? Ja generalnie skupiam sie na opanowaniu szybkiego zwrotu zawodnika z pilka dzieki tej opcji automatycznie mozna zgubic przeciwnika a dodatkowo wasz zawodnik jest w maksymalnym tempie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej