Dział Ogólny > PES 2019 - Tryb myClub

Dyskusja

<< < (39/42) > >>

plose66:
REJESTRACJA lub LOGOWANIErozegralem w pesa 19 moze ze 150 meczy, na wiecej czasu nie mialem. A tym gosciem to moglbym co najwyzej podloge wytrzec, po tym jak zacytowal moje starsze wiadomosci, aby mnie obsmiac.

--- Koniec cytatu ---
Widze ze guzik zrozumiałes .... Zawsze sie znajdzie ktoś w tej grze kim jak to metaforycznie ujołes "wytrzesz podłoge" , tak samo jak zawsze znajdzie sie ktos kto ogra cie tak że piłki nie powąchasz. No i co z tego ? no i nic bo to tylko gra. Złotych kalesonów za punkty z gry nie kupisz. Kolega zażartował że nie miałeś racji, usmiechnij sie gościu, korona Ci z głowy nie spadła od tego .  Ale to w jaki sposób sie do niego odnosisz po tym,  pokazuje żeś zwykły cham i obwieś, który w życiu pewnie jest takim samym chamem i obwiesiem , i któremu sie wydaje ze skoro potrafi lepiej od kogoś grać w gre komputerową to juz jest kimś.
ps. Zamiast odpisywać obrzucając mnie gównem , lepiej sie zastanów czy nie mam troche racji.

fabironi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWidze ze guzik zrozumiałes .... Zawsze sie znajdzie ktoś w tej grze kim jak to metaforycznie ujołes "wytrzesz podłoge" , tak samo jak zawsze znajdzie sie ktos kto ogra cie tak że piłki nie powąchasz. No i co z tego ? no i nic bo to tylko gra. Złotych kalesonów za punkty z gry nie kupisz. Kolega zażartował że nie miałeś racji, usmiechnij sie gościu, korona Ci z głowy nie spadła od tego .  Ale to w jaki sposób sie do niego odnosisz po tym,  pokazuje żeś zwykły cham i obwieś, który w życiu pewnie jest takim samym chamem i obwiesiem , i któremu sie wydaje ze skoro potrafi lepiej od kogoś grać w gre komputerową to juz jest kimś.
ps. Zamiast odpisywać obrzucając mnie gównem , lepiej sie zastanów czy nie mam troche racji.

--- Koniec cytatu ---
Jak sie znajdzie ten ktos kto mnie ogra to niech mnie ogra a nastepnie obleje pomyjami, nie mam absolutnie nic przeciwko. Natomiast ten smieszek powyzej to typowa cizia ktora wykorzystala okazje do wbica noza wplecy .

plose66:
Nieeee to nie moze być ze Ty tak na serio  ;D
Nie wiem kto kogo ogra, Ty czy Śmieszek ..... wisi mi to . Mozna mieć najlepsza taktyke, znac wszystkie nuianse i tajniki tej gry, ale i tak nie bedzie sie miało szans z kims o duzo lepszym czasie reakcji, bardziej podzielnej uwadze, lepszym przeglądzie  sytuacji, i paru innych cechach których gracz nie wypracuje chociażby sie zesrał i grał po 15 godzin dziennie.
Wiem natomiast że kolega Śmieszek jest bardzo sympatycznym członkiem społeczności forum . Stara się pomóc innym gdy zapytują , parę razy wklejał jakieś fajne poradniki czy inne użyteczne materiały które wielu osobom się na pewno przydały. A czy jest dobrym graczem, czy ma wysoki czy niski rating .... co mnie to obchodzi.

Jacinho:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEgosciu masz bol dupy bo pewnie nigdy nie udalo ci sie przekroczyc 500 rankingu i cie zabolalo. Mysle, ze mimo tych "lagow", 1k jest spokojnie do uzbierania w ciagu 200 meczy. Wystarczy byc konsekwentnym w taktyce, nie eksperymentowac i miec czas na gre

--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak sie znajdzie ten ktos kto mnie ogra to niech mnie ogra a nastepnie obleje pomyjami, nie mam absolutnie nic przeciwko. Natomiast ten smieszek powyzej to typowa cizia ktora wykorzystala okazje do wbica noza wplecy .

--- Koniec cytatu ---

Rozumiem twój problem - nie dość, że masz małego, to jeszcze ci nie staje.

Żeby cię trochę podbudować to powiem ci, że mam rozegranych 2460 meczy total w myClub i rating 273.

A teraz żegnam cię niedorozwoju.

Jacinho:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENieeee to nie moze być ze Ty tak na serio  ;D
Nie wiem kto kogo ogra, Ty czy Śmieszek ..... wisi mi to . Mozna mieć najlepsza taktyke, znac wszystkie nuianse i tajniki tej gry, ale i tak nie bedzie sie miało szans z kims o duzo lepszym czasie reakcji, bardziej podzielnej uwadze, lepszym przeglądzie  sytuacji, i paru innych cechach których gracz nie wypracuje chociażby sie zesrał i grał po 15 godzin dziennie.
Wiem natomiast że kolega Śmieszek jest bardzo sympatycznym członkiem społeczności forum . Stara się pomóc innym gdy zapytują , parę razy wklejał jakieś fajne poradniki czy inne użyteczne materiały które wielu osobom się na pewno przydały. A czy jest dobrym graczem, czy ma wysoki czy niski rating .... co mnie to obchodzi.

--- Koniec cytatu ---

;)

Moim zdaniem zweryfikować jak kto jest dobry w peesa można tylko na jednej konsoli. Online niestety zbyt wiele loterii.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej