Dział Ogólny > PES 2019 - Tryb myClub
Dyskusja
plose66:
Z innej beczki. Skill malicia - jak wnioskuje to umiejętnosc zdobywania rzutów wolnych gdy przeciwnik nas atakuje. Dostał mi to Koulibay czyli twardy srodkowy obronca z bardzo mocnym phisical contact. Przyda mu sie to czy wymienic na coś innego?
Jacinho:
Malicia to umiejętność symulowania bycia faulowanym, żeby wymusić od sędziego rzut wolny albo karny. Nie wiem ale obrońcy może przydałoby się coś innego?
Jacinho:
Kur.wa żygać mi się chce od tej gry!
Pograłem chwilę w jakieś puchary I przełàczyłem na myClub a tak kur.wa jak w zwolnionym tempie przy restrykcji wyszukiwania ustawionej na 5. I przeciwko komu grałem? Jak zwykle jakiemuś lagujàcemu włochowi!
plose66:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMalicia to umiejętność symulowania bycia faulowanym, żeby wymusić od sędziego rzut wolny albo karny. Nie wiem ale obrońcy może przydałoby się coś innego?
--- Koniec cytatu ---
Niby z obrońców ma to np. Bonucci. Pytanie czy dotyczy to tylko ofensywy czy tez defensywy. Niby sytuacja w której atakuje cie napastnik pressingiem , a obrońca wywalcza faul mogła by sie czasami przydać, ale fakt trochę naciągane to, jak i taktyka ryzykowna .
Pograłem wczoraj w ten turniej CO-OPa. No miałes racje , zjebali dokumentnie. Generalnie nie lubie tego trybu , ale tu to juz całkiem głupio zrobili. Faktycznie wygląda to w ten sposób ze najczęsciej losuje 3 jeleni nie mających pojęcia o tym trybie na jednego wyjadacza który gra z COM, albo quest user (chyba z tej samej konsoli). I wyjadaczowi znajomosc schematów co-op az nadto wystarcza by easy wygrywac te mecze. Chyba z 3 bramki to straciliśmy gdy po przejęciu piłki okazywało sie ze dwóch z nas jest w tym samym miejscu , piłka sie odbijała i rywal z kontrą na 1 na 1 z bramkarzem....
W morde co bzdura, przeciez mozna by wylosowac tym trzem poczatkującym jeleniom, trzech innych im podobnych i wszyscy byliby zadowoleni. A tak to zrobili głupi turniej w którym bardziej otrzaskani grają co-opa praktycznie w wersji singla, i nabijają na nowicjuszach gp i ranking. TRzy mecze zagrałem i uznalem ze mam w dupie ten turniej , nie będę sie męczył dla jednej głupiej silver ball
Jacinho:
10 dni temu grałem z jakimś durniem co cały czas pauzował, faulował i lagował na potęgę. Przegrał ale za te głupie granie napisałem mu wiadomość z pytaniem po co te faule i pauzy cały czas.
Wczoraj grałem z nim znowu i wygrał przez super lagi (Włoch oczywiście) i znowu mu napisałem, że jedyne co potrafi to lagi serwować i tym razem wrzucam go na listę zablokowanych.
Dziś dostałem ostrzeżenie od PSN za nieodpowiednie zachowanie.
>:D
Wymiękam.
Nawigacja
[#] Następna strona