Dział Ogólny > PES 2019 - Tryb myClub
Dyskusja
janek1234567890:
Witam po rocznej przerwie i przygodzie z fifą wracam do my club :)Mam pytanko potrzebuje trenera z wysokim skilem ale są tylko za coinsy,czy można jakoś odblokować żeby były za gp?
I drugie pytanie jak wygląda sprawa z dywizją bo niema już tabeli o co kaman
plose66:
Trenera za coinsy nie warto ( lepiej przeznaczyć je na featured players). Wszyscy lepsi trenerzy będa ci sie odblokowywac stopniowo do kupna za gp w miare ilości rozegranych meczów online.
Po 10 pierwszych meczach powinna ci sie pojawic tabela dywizji w której rywalizujesz. Co tydzien dostajesz za miejsce w niej nagrode, i awansujesz/zostajesz/spadasz.
Wczoraj była jakaś aktualizacja ? Dziś zagrałem jakiś meczyk i obrona całkiem przestała mi działać. Turek każdy mój ruch wyprzedzał o pól sekundy i wchodził w moje pole karne jak chciał. Przy 5-0 zaczął sie bawić , to doszłem do 3-5 , ale potem wszystko wróciło do normy i mecz zakończył sie wynikiem 5-8 .... Qrwa masakra, raz ze Turek dobry ale nie jakiś maestro, dwa jakby wykorzystał wszystko to byłaby dwucyfrówka.
Jacinho:
Turniej CoOpa jest I dlatego wszystko jest w “normie” konami ;)
Grałem coop challenge I wygrałem dopiero za piàtym podejściem. Lagi niemiłosierne.
Polecam grać vs COM. To co tam się wyrabia na poziomie super star i legend jest nie do opisania ;D
Skrypty bijà, aż głowa boli.
janek1234567890:
Dzięki za odpowiedz Plose66,Pozdro.dziś Powalcze z vs COM,top player narazie bez problemu do ogrania ciekawi mnie legend
Jacinho:
Wczoraj coop działał bez zarzutu- cud normalnie.
Chociaż nie rozumiem logiki konami gdzie wybierasz 3vs3 a grasz np: 3 przeciwko jednemu oponentowi, który gra z pomocà kompa. Mecz jest wtedy z góry przegrany, bo komp wyprawia cuda.
Dzisiaj postanowiłem pograć Ranked Match. Pierwszy mecz przeciw włochowi, lagi niemiłosierne-rozłàczyłem się - poddałem mecz. Drugi mecz przeciw portugalczykiwi- to samo. Trzeci mecz- nie znalazło przeciwnika.
Dziękuję konami za kolejne pieniàdze wyrzucone w błoto.
Nawigacja
[#] Następna strona