Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Ogłoszenia Ligowych Turniejów Online
Mistrzostwa Polski on-line 2007 by pesleague.pl&komsad.pl - WASZA OCENA
maciek_pl:
nie zgodz? si? do ko?ca z gattim i b?d? broni? m?ciciela.
1)Gatti wyt?umacz czemu mimo prze?o?enia fazy o 30 minut - co brali?my pod uwag? bior?c zapas czasu- czemu sam Ledzik nie zdazy? zagra? meczy grupowych bo?? czemu inni si? wyrobili a on nie, a mo?e pisa? graczom, ?eby grali z kim? innym a on dogra..we? to pod uwag?
2 ) termin MP zbieg? si? przypadkowo. W inny czasie z przyczyn osobistych, ?adne z adminów nie móg? by by?, wi?c wybrali?my jedyny wolny termin. I tak poszli?my graczom na r?k? i ci co chcieli gra? to by grali i nie robili problemów.
3) nie mo?na zrobi? tak, ?e decyduje mecz pomi?dzy zawodnikami, decyduje tak jak w lidze angielskiej....bramki
4)Gatti powiem ci mówisz, ?e siedzia?e? 3 dni a ka?dy z nas ma tak codziennie siedzi i pomaga. Wi?c cho? na chwile poczuj si? jak my, mimo twoich dobrych ch?ci i pracy któr? wykona?e? nie podlegaj?c? dyskusji zawsze znajdzie sie kto? komu nie b?dzie odpowiada?o to co robisz boo......i tu jest zawsze jakis powód.....bo pami?taj ten co nic nie umie i nie wie, ten co nic nie robi zawsze najg?o?niej gada
maciek_pl:
a powiem co? nie skromnie, ale ?adna liga nie jest tak rozbudowana i nie ma takich du?ych mo?liwo?ci do prowadzenia takich rozgrywek jak my... i jest si? czym chwali?!!!!! bo za du?o pracy w?o?yli?my w to!!!!
a dowodem na to jest pchanie si? do ligi osób wcze?niej wyrzuconych i proszenie nas o dopuszczenie. wcze?niej wyzwali obra?ali, pluli na nas a teraz chc? gra?...wida? nie docenili nas .....i chc? gra?. Oni nie maja honoru, bo ja po takim czym? jak oni zrobili nawet bym na stron? nie wszed?
a z drugiej strony ludzie nie doceniaj? to co maj?, i zawsze szukaj? wad a nie zalet!
to tak od serca
Gattuso:
Jak ju? napisa?em wy?ej to moje subiektywne spostrze?enia , które chcia?bym aby nie by?y komentowane a g??boko przemy?lane i wzi?te do serca,a przede wszystkim da?y do my?lenia.Jednak?e je?li kto? chce porównywa? t? lig? do innych b?d? jej broni? bo jest najlepsza na scenie online pesa i ma mnóstwo zalet , o któryc inne ligi na dzie? dzisiejszy mog? tylko pomarzy? .
lonatyk:
Wszystko by?o ok, ale nie zgadzam si? z decyzj? adminó co do mnie. Zagra?em wszystkie mecze a grupy wysz?a osoba która zagra?a 2 mecze a za reszte wpad?y jej walkowery. I w nast?pnej rundzie te? si? nie pojawi?a. Uwa?am ?e to ja powinienem przej?? do nast?pnej rundy!!!!!!!!!!!!
Szubi:
mimo ze uklasowalem sie na 3 miejscu w grupie i koniec gry bylo dla mnie uwazam ze organizacja byla na 4+ mozna by bylo troszku ulepszyc ale macie na to czas rok pozdro
Nawigacja
[#] Następna strona