Turneij byl bardzo ciekawy a liczba graczy niewyobrazalna ...oby tak dalej.Mimo tej malej pomylki zaraz po fazie grupowej ( afera z parami ) bylo swietnie . Mysle ze jesli podobne turnieje beda organiozwane chociaz raz na tydzien na tak duza skale to z dnia na dzien bedzie do nas przybywac wielu nowych zawodnikow
co w konsekwencji umili nam zabawe.Chcialbym podziekowac przede wszytskim adminom za wytrwalosc
i za organizacje turnieju ,czekamy wszyscy z niecierpliwoscia na kolejne i czestsze
Chcialbym tez pogratulowac graczowi OLEJ ,ktory zwyciezyl w tym turnieju ,nie byl to na pewno przypadek bo wedlug mnie jest on bez dwoch zdan w pierwszej trojce najlepszych graczy PES6 w POLSCE
pozdrawiam
Teraz jesli chodzi o pomysl na kolejne turnieje :
Uwazam ze bylo okej ,ze kazdy mogl wybrac swoj team ,jednak wkurzajace jest to ze 50 % graczy wybiera INTER MEDIOLAN ,wiem ze to ich sprawa ,ja nie wnikam ;p dopiero mam jakies pretensje po porazce z takim klientem
hehe ale to wynika z mojego charakteru
.Najgorsze ejst jednak to ze ludzi wybieraja inter a w rzeczywistosci kibicuja komus innemu od wielu lat !! to jest conajmniej zalosne ,a wybieraja inter bo jest bezwzglednie najlpeszy dzieki Adriano i Ibry ( 2 cyborgi co potrafia sie przez sciane przebic ) .W kolejnych turniejach mysle ze mozna zrobicc roznie ,np. losujemy jden zespol dla kazdego i tak gramy ,caly turniej te same teamy ,zeby po prostu zobaczyc jak kto gra w rownych warunkach ... mozna tez losowac teamy ,tylk oze wtedy polowa jest pokrzywdzona niestety ...mysle ze dobrym pomyslem jest to aby stworzyc liste 10 zespolow niekoniecznie tych najlepszych ale powiedzmy srednich np . Lyon Atletico Madryt Sevilla Roma Liverpool PSV Blackburn itd itd i z tych zespolow kazdy wybiera ten ktorym bedzie gral ...
to wszytsko nie zalezy od nas ,my mozemy tylko podsuwac pomysly ,decydujace zdanie maja admini a przede wszystkim prezes
POZDRAWIAM wszytskich i DZIEKI za to ze tak dobrze mozna sie tu bawic