Z tego co wiem smycze pesleague , które ja określiłem jako "gadżety na klucze" były czy nawet dalej są w obiegu więc zadałem myślę prosto i proste pytanie ile kosztowały tamte smycze "gadżety na klucze pesleague " ? poza tym to jest tylko szukanie pomysłu na formę wpłaty a co myślicie o samym turnieju?
" Nie chce ponieważ drastycznie wtedy spadnie liczba zawodników w lidze , nie tędy droga ja mam inny pomysł .Jest on następujący : zorganizować TURNIEJ na rzecz pesleague ,a wtedy warunkiem uczestnictwa byłaby naznaczona kwota wstępu do takich zawodów. Przystąpili by do tego tylko chętni , tylko Ci którzy chcą wspomóc ligę .Oczywiście kwota nie może być zbyt wygórowana dajmy na to 5 pln .Jeżeli takie coś by się sprawdziło wtedy z odpowiednią częstotliwością były by one znowu organizowane .
Można byłoby wtedy wymyślić specjalną nazwę dla takich turniejów .Tak sobie teraz pomyślałem że zwycięzca takiego turnieju mógłby dajmy na to w nagrodę stać się honorowym graczem pesleague .( pierw rzecz jasna należało by się zastanowić jakie mógłby mieć z tego tytułu "korzyści" taki gracz hmm może na początek właśnie taki statut na forum o ile jest to możliwe z technicznego punktu widzenia ).
I jak sądzicie jest coś w tym pomyśle? podyskutujmy , zróbmy "burze mózgów" razem coś wymyślimy - pozdrawiam "
"zróbcie tak koledzy admini żeby każdy kto w takim turnieju wystąpi został jakoś doceniony , wyróżniony - można być bardzo kreatywnym teraz - np. wpisowe to tylko 2 PLN wtedy liczba się zwiększy uczestników a przez to będzie można takie turnieje z odpowiednią częstotliwością powtarzać .Oczywiście taki turniej musi być wyjątkowy oraz nie za często tak aby nie stracił swojej wartości .
Zastanówmy się co zrobić aby taki turniej był atrakcyjny dla graczy , tak aby uczestnictwo w nim było czymś szczególnym .W tej chwili więc pytanie do graczy co by ich zachęciło do takich turniejów ( ja dałem pomysł ze statusem "honorowego gracza ligi pesleague" ) .Każdy kto weźmie udział w takim turnieju powinien czuć , że przyczynia się do "przetrwania , czy też rozwoju ligi " .Oczywiście liczy się rywalizacja kto jest lepszy ale jestem święcie przekonany , że wśród nas większość i to zdecydowana chce pomóc lidze i wzięła by udział w "tej inicjatywie " poprzez udział w takich turniejach . Tu mniej będzie ważne kto wygra ale najważniejszy będzie sam udział "
Właśnie wpadłem na pomysł odnośnie kwestii wpłaty na taki turniej a więc tak :
Aby wziąć udział w Turnieju pesleague należy kupić zamówić gadżet na klucze pesleague - tutaj prośba do adminów aby owy gadżet jeżeli jest to możliwe miały napis "honorowy gracz pelesague " .Gadżet taki kosztuje 5 pln więc wpisowe właśnie tyle by wynosiło . Wiecie fajnie by to załatwiło problem przelewu i dzięki samemu wpisowi dostalibyśmy gadżet z napisem " honorowy gracz pesleague" , czyli i My skorzystamy(uczestnictwo + dobra zabawa+ gadżet + świadomość tego że mieliśmy udział w "budowie ligi" ) i liga (sprzedany gadżet + środki wspomocy finansowej ) .Co Wy na to?