Mam niekłamaną przyjemność zaprosić każdego z Was 25 MAJA (niedziela) na specjalny cykl turniejów pes 4 , pes 6 oraz pes 2008 . Pierwotnie data była wyznaczona na 22 Maja czwartek Boże Ciało niemniej robiąc małą sondę doszedłem do wniosku , że ten czas poświęćmy rodzinie tak aby w jak najwyższej frekwencji zjawić się w niedziele 25 MAJA .
PES Friend's Tour ( PFT) bo taką nazwę będzie nosił jak sama nazwa wskazuje jest to turniej przyjaciół pesa a przede wszystkim serwisu
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE . Nazwa chodź niewyszukana ma oddać specyficzny ,rodzinny i koleżeński charakter tego przedsięwzięcia. Z tego też tytułu bardzo jesteśmy rad że wiele osób zgłosiło chęć pomocy w organizacji .
Pokrótce może o samym serwisie .Powstał w 2005 roku i przez te 3 lata ewoluował do tego stopnia , że stał się jednym z największych jak nie największym i najlepszym serwisem Pro Evolution Soccer w Polsce . Oczywiście liczba graczy wzrastała równie szybko jak rozwijał się serwis . Od początku swojego istnienia serwis działał samoistnie samemu
gromadząc środki na funkcjonowanie .Sytuacja nieco się zmieniła pojawili się "mali sponsorzy" niemniej wraz ze wzrostem zainteresowania serwisem przez graczy wrosła eksploatacja serwisu , który moim zdaniem nie był do końca przygotowany do aż tak wielkiego popytu . W konsekwencji pojawił się problem , serwer nie wytrzymuje obciążenia są na tyle duże że utrudnia to normalne funkcjonowanie . Od tej pory zaczęła się wielka zbiórka w której i NASZ turniej weźmie udział .Celem jego jest uzbieranie kwoty bliskiej 1500 pln która zostanie przeznaczona na komputer o parametrach : core 2 duo + 2GB ram + 2 x hdd . Na stan obecny uzbierano kwotę : 747 PLN .Dziękujemy to już sporo ale mam głębokie przekonanie , że dzięki temu przedsięwzięciu kwota ta zostanie obficie powiększona . Powoli przejdę do spraw technicznych ale jeszcze słowo do naszej całej rodziny - Niektórzy z nas są już w tej lidze długi, długi czas a inni dopiero dołączają , są Ci którzy grają dla przyjemności i Ci którzy lubią porywalizować , są Ci którzy preferują piękna techniczną grę i są Ci którzy podporządkowują grę pod wynik , są ludzie kulturalni którzy potrafią z godnością przyjąć porażkę i są Ci którym to ciężej przychodzi nie mogąc utrzymać nerwy na wodzy , są również admini na których narzekamy , których zganiamy , ale również nie raz chwalimy i dziękujemy za to że
są .Łączy nas jedno miłość do pesa i pragnę do każdego z WAS bez wyjątku powiedzieć stańmy się jednością chodź ten jedyny raz i pokażmy że stać nas na coś tak wielkiego co jest możliwe tylko razem i przystąpmy do tych turniejów okraszając go datkiem na ligę która tyle emocji( i tych pozytywnych i tych negatywnych i wrażeń nam dostarcza i dostarczać zapewne dalej będzie .
Wpłata .Forma wpłaty- Wpisowe będzie wynosiło minimum
10 PLN tzn. kto może dać więcej to oczywiście tak wielkie dzięki ,
- jeśli chodzi o formę wpłaty to proszę uważać .
Należy wpłacić pieniądze do banku przez druczek odpowiednio wypełniony na konto mściciela .Na druczku należy koniecznie napisać swój nick z dopiskiem "Turniej PES...- tutaj odpowiednia odsłona w której będziemy chcieli wziąć udział np. "Turniej PES 4 z dopiskiem na dole Gattuso .W niejsce adres odbiorcy nic nie wpisujemy bo i tak przelew idzie numerem konta , a w miejsce imię i nazwisko odbiorcy można wpisać dane Mściciela czyli Krzysztof Pawłowski . Tylko na tej podstawie później gracz będzie mógł przystąpić do turnieju więc proszę wypełniać rzetelnie .Konto na które wpłacamy to :08 1140 2004 0000 3202 3045 0490UWAGA!!Bo konsultacjach doszliśmy do wniosku , że wpłaty z przelewu też będą przyjmowane :
dokonać wpłaty poprzez
REJESTRACJA lub LOGOWANIE/
na konto
REJESTRACJA lub LOGOWANIE dokonać wpłaty poprzez
REJESTRACJA lub LOGOWANIE na konto
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Po wprowadzeniu opłaty przelewem należy napisać post w tym temacie w którym będzie zawierał się nasz mail przykładowo >>
moj nick na forum matip125 dokonałem wpłaty przez paypal i mój email to
REJESTRACJA lub LOGOWANIE jak dojada pitaki to proszę o potwierdzenie udziału w turnieju pozdrawiam --
wpłaty przyjmowane będą do piątku 23 MAJA ale proszę pamiętać że w czwartek jest Boże Ciało więc najlepiej wpłacić jak najszybciej .Reasumując w piątek nastąpi weryfikacja graczy i ich frekwencji . Innymi słowy ostatnia możliwość wpłaty to WTOREK 20 MAJA bo dzień przelew dochodzi a czwartek jest świętem Bożego Ciała .
Jeżeli ktoś dokona wpłaty niech napisze post w tym temacie że to uczynił , a w przypadku przelewu obowiązkowo również ze swoim mailem !!!!>>>> Rozmowa z Mścicielem zaowocowała w pomysł , który będzie nie lada gratką dla graczy Otóż w każdej z odsłon czyli PES 4 , PES 6 oraz PES 2008 zawodnicy z pierwszych 3 miejsc otrzymają :
za 1 miejsce udział w grupowych już rozgrywkach Ligi Mistrzów bez względu na aktualny ranking zawodnika i bez potrzeby kwalifikacji ,
za 2 i 3 miejsce graczom zostanie zagwarantowany udział w fazie grupowej pucharu UEFA bez względu na aktualny ranking zawodnika i bez potrzeby kwalifikacji Owocem rozmowy było również zapewnienie , że jeżeli nic nagle mu nie wyskoczy to na dzień dzisiejszy weźmie czynny udział w PES FRIEND'S TOUR >> bardzo się cieszymy:) O P I E K U N O W I E - 4 PES -
Gattuso - Tristan
- PES 6 Deimian - PES 2008 Mati Jestem bardzo zadowolony , że udało mi się nakłonić chodź jednego admina do współpracy i może inni pójdą za jego śladem:) Osobę
Matiego nie muszę chyba nikomu przedstawiać jest to człowiek jeżeli mogę tak to określić " złota rączka pesleague" potrafi jeżeli nie wszystko to bardzo dużo do tego nigdy nie odmówi pomocy za co wielki szacun
Oczywiście nie zapomniałem o osobach które deklarowały swoją pomoc , osobiście do PES 4 nakłoniłem do współpracy
Marynarza . Mam nadzieję że Dei mian i Mati przyjmą pomoc
Balcera , Tomm-iego 612 i Styka . Mam również prośbę do tych największych i najlepszych w poszczególnych odsłonach że wezmą udział czy też organizacyjno czy czynnie mam tu na myśli w PES 4 cała czołówke na czele z
łysy-m , w PES 6
Patryka Ledzika (ah była by pasjonująca walka między nimi ) i
Bayerna ( genialnie wyszkolonego technicznie gracza ) ; oraz w PES 2008 na czele
z Overmarsinho89 (Overem;]) i
Wilosem .
Organizacja Turnieju :1.Kalendarz
25 MAJ (niedziela)
- 19.00 PES 6
- 19.00 PES 2008
- 19.00 PES 4 2.Do piątku jak wspomniałem będą przyjmowane wpłaty wieczorem rozpocznie się weryfikacja graczy i frekwencji i na tej podstawie odpowiednio zdecydujemy czy odbędzie się turniej czy puchar .Z tego też tytułu reguły zostaną umieszczone w późniejszym terminie .
3.Oczywiście cel jest szczytny ratujemy ligę , chciałbym jakoś wynagrodzić najlepszym udział w turnieju dlatego też zapewniam że będzie mnóstwo atrakcji ja odpowiadam za PES 4 i mogę poinformować że będziemy mieli okazje zagrać w tym turnieju
na nowym rosterze z Orange Ekstraklasą tak dawno wypatrywaną przez Was. Do
tego dla zwycięscy mam może nie wielką nagrodę ale zawsze - kto wygra dostanie ode mnie key do PES 6 na cały miesiąc czerwiec Jestem też przekonany że takie i większe atrakcje zaproponują Państwu koledzy Deimian i Mati .
4. Po konsultacjach z Deimianem mam dobrą wiadomość dla graczy - nagrody są spontanicznym pomysłem i będą bardzo przydatne myślę dla innych - dla najlepszych udostępnione będą
zaproszenia na stronę torentową
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE - jest to drugi po
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE największy serwis torrentowy w Polsce ..
Dzięki pomocy innych graczy dostępne
mamy też zaproszenia na
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE - czyli strona torrentowa z pozycjami w formacie rmvb .
Chciałbym również zaznaczyć że żadnej korzyści z tego tytułu nie będziemy mieli no może satysfakcję jak się Wam pomysł spodoba .Myślę , że na dzień dzisiejszy tyle informacji wystarczy , mam nadzieję że wszyscy wezmą na poważnie ten Turniej o co serdecznie proszę .Wszelkie pytania proszę pisać na forum a w razie chęci pomocy przy organizacji proszę pisać :
Gattuso -
6806271Deimian -
7237415Matti -
4751931 G r u p a R o b o c z a
Pro Evolution Soccer 6 [/size]
1.
D e i m i a n (opiekun)
2.
S t y k u 3. S c o r p i 4. M a r k u s 5. T o m m y Pro Evulution Soccer 2008 1.
M a t i (opiekun)
2.
O v e r3.W i l o s 4.
B a l c e r Pro Evolution Soccer 41.G a t t u s o (tristan) - opiekun
2.M a r y n a r z 3.F o c h m e n Mile widziane również pomysły
Pozdrawiam .