Siema elo pozdro. Mam wielki problem ale ufam że znawcy z tego forum mi pomoga. Bardzo na to licze.
Otóż kupiłem oryginalną wersję Pesa 2009 i włączam ją. Daje network, testuje, jest ok i mam register. I pojawia sie przeglądarka. Uzupełniam poprawnie dane i już rzuca mi się w oczy zonk, że oni nigdzie nie kazali mi podawac klucza a w poprzednich wersjach tak było. Ale to nic klikam gotowe i dostaje zaraz maila o treści:
Thank you for using the KONAMI ID.
You have just registered a KONAMI ID! (14/11/2008 13:29:47 CET)
[KONAMI ID]
zdzitu_juve1
[GAME ID]
zdzitu_juve2
[KONAMI ID
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE ]
This e-mail has been automatically sent from the KONAMI ID Portal site.
This is an automated e-mail response and cannot be replied to.
Klikam w ich link i pojawia sie ich glowna strona. Moge tam sie zalogować konami id i haslem konami. jest ok. Kiedy wchodze jednak w gre i tam chce sie zalogowac GAME ID i GAME PASSWORD to to nie dziala. "An error occured during verification". O co tu chodzi. Pamietam haslo i wiem ze ma sie ono skladac tylko z cyfr. Cyfry zapisalem sobie na kartce.
Korzystam z modemu Multimedii i Routera D-linka. Nigdy nie było problemow takich z Pesem 6 i 2008.
I tak jak juz wspomnialem to jak oni maja sobie w bazie danych zapisac i potem odczytac w grze moj klucz skoro podczas rejestracji o niego nie pytają co? Pomocy ludzie! Przeciez nie chce stracic 130 zl rownie dobrze na singlu moglem na piracie grac. HELP