Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PES 2009 Burgum Patch v0.30

<< < (3/5) > >>

Gajek#10:
Ja tam osobiscie radze Patch FKuyta poniewaz w tym np kret gra w obronie djurdjevic na bramce i stroje takie se:/

Andrus92:
Zrobicie lub polecahcue 1 a porządny OF zeby był Gudjonsen Basquets Pedro itd bo ta kadra Barcy jest za mała !

rageman88:
zainstalowalem tego kitservera, ale nie wiem co on daje. w tej chwili to zgłupiałem jaki patch jest dobry i nie mam pojecia co zainstalować bo sie tego narobiło

budzikwn - dziekuje za pomoc

Bookie:
Prawde mówiąc to ten PATCH jest tragiczny.

Nie dość, że herby drużyn dodanych przez Burguma nie zgadzają się z rzeczywistości, to do tego jeszcze stroje nie pasują, to raz. Drugie i jeszcze gorsze wrażenie robią źle dobrane pozycje dla nowych zawodników, nie wspominając o tym, że Arboleda z Lecha Poznań jest biały a Bandrowski murzyn :). Jeżeli ktoś tak robi patche na odpier.... to niech lepiej w ogóle nie robi. Na koniec mała uwaga dla autora patcha, jak już bierzesz się za zmiany w klubach to rób to jak człowiek, zmieniaj kitsy klubów, zmieniaj twarze zawodników, pisz NAZWISKA dużymi literami. Takie coś jak odwalił Burgum może każdy sobie sam zrobić. Nie jest problemem podmienić niemieckie zespoły na kluby z UEFA, nie zmieniając przy tym kompletnie nic.

Ogólnie rzecz biorąc nie polecam, wręcz odradzam instalacje tego patcha.

DoMManU:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrawde mówiąc to ten PATCH jest tragiczny.

Nie dość, że herby drużyn dodanych przez Burguma nie zgadzają się z rzeczywistości, to do tego jeszcze stroje nie pasują, to raz. Drugie i jeszcze gorsze wrażenie robią źle dobrane pozycje dla nowych zawodników, nie wspominając o tym, że Arboleda z Lecha Poznań jest biały a Bandrowski murzyn :). Jeżeli ktoś tak robi patche na odpier.... to niech lepiej w ogóle nie robi. Na koniec mała uwaga dla autora patcha, jak już bierzesz się za zmiany w klubach to rób to jak człowiek, zmieniaj kitsy klubów, zmieniaj twarze zawodników, pisz NAZWISKA dużymi literami. Takie coś jak odwalił Burgum może każdy sobie sam zrobić. Nie jest problemem podmienić niemieckie zespoły na kluby z UEFA, nie zmieniając przy tym kompletnie nic.

Ogólnie rzecz biorąc nie polecam, wręcz odradzam instalacje tego patcha.

--- Koniec cytatu ---

Alez mi wsazystko dziala  normalnie no owszem nazwiska malymi literami..... ale po za tym nie ma zadnego uszczerbgka :) a uwaga dla autora :) o ktorej on nie bedzie widzial i nie zrozumie :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej