Wszystko sie da chłopcze. Masz przeciez możliwość samodzielnego ustalania składu wszystkich lig, wybierając wcześniej opcje Change
Czyli działa w 100 % na KONAMI 1.2 ?
Mam pytanie czy jak mam juz zainstalowany ten patch i teraz zainstaluje 1.10 i 1.20 to będzie dział?
Seba odpowiesz?? SEba jeszcze pytanie mam czy będzie trzeba cały czas robić load czy wymyślisz coś innego w pózniejszym czasie?
seba pomożesz mi ? wszystko zrobilem z instrukcją i jak chce wejsc w pesa wyskakuje mi to . Either the file is damaged or was no correctly installed. Please uinstaal before installing it again . SEba pomóż ;;/
Seba pomożesz czy nie ?
sorki ze sie powtarzam.... ale po rozpakowaniu tych 14 elementow mam w folderze 3 plikiKITSERVER , SAVE , i IMG ( titlepes2009 ) <-- mianowicie gdzie umiescic ten plik title PES 2009 ?
skoro jest w folderze IMG to chyba logiczne ze kopiujesz go do IMG w folderze gry :/
Widzę, że Newsman zapomniał aleo nie zauważył jednej części: REJESTRACJA lub LOGOWANIEJest to po to aby patch działał pod wersje PES 1.2 Wrzucamy go do folderu img w kitserverze.