Mevan
Junior
|
Wszystko sie da chłopcze. Masz przeciez możliwość samodzielnego ustalania składu wszystkich lig, wybierając wcześniej opcje Change
wlasnie tak, ale nie moge zmienic siebie i zaczynac w 1 lidze od razu :/ a jesli nawet to zaczynajac gre w 2 lidze awansujemy do grupy A. Ekstraklasa ktora zastepuje "League D" jest jako ostatnia liga i tam sie nie da awansowac :/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baube
Amator
|
seba pomożesz mi ? wszystko zrobilem z instrukcją i jak chce wejsc w pesa wyskakuje mi to . Either the file is damaged or was no correctly installed. Please uinstaal before installing it again . SEba pomóż ;;/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nesT|Neon
Piłkarz C klasy

Miłość Wiara Walka-Lech,Cracovia,Arka Forza M.City
|
Mam pytanie czy jak mam juz zainstalowany ten patch i teraz zainstaluje 1.10 i 1.20 to będzie dział?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asq77
|
po rozpakowaniu tych 14 elementow mam w folderze 3 pliki KITSERVER , SAVE , i IMG ( titlepes2009 ) <-- mianowicie gdzie umiescic ten plik title PES 2009 ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seba.
Gość
|
Działa na 200%i nie przyjmuję do wiadomości juz żadnych fochów w tym temacie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pelajs
|
Potwierdzam, że działa na 1000000% Tylko mam jeszcze problem ze sterowaniem, czy mógłby mi jeszcze ktoś napisać jak zmienić, abym miał takie same jak dawniej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nesT|Neon
Piłkarz C klasy

Miłość Wiara Walka-Lech,Cracovia,Arka Forza M.City
|
Mam pytanie czy jak mam juz zainstalowany ten patch i teraz zainstaluje 1.10 i 1.20 to będzie dział?
Seba odpowiesz?? SEba jeszcze pytanie mam czy będzie trzeba cały czas robić load czy wymyślisz coś innego w pózniejszym czasie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danonek
Trampkarz
|
wielki szacunek dla wszystkich ktorzy przyczynili sie do powstania tego patcha !!!!dzieki !!!!pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seba.
Gość
|
Seba odpowiesz?? SEba jeszcze pytanie mam czy będzie trzeba cały czas robić load czy wymyślisz coś innego w pózniejszym czasie?
Będzie działał Postaram się cos z czasem wymyślec
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baube
Amator
|
seba pomożesz mi ? wszystko zrobilem z instrukcją i jak chce wejsc w pesa wyskakuje mi to . Either the file is damaged or was no correctly installed. Please uinstaal before installing it again . SEba pomóż ;;/
Seba pomożesz czy nie ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seba.
Gość
|
Seba pomożesz czy nie ?
Nie potrafię pomóc. Nie spotkałem się z tym problemem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asq77
|
sorki ze sie powtarzam.... ale po rozpakowaniu tych 14 elementow mam w folderze 3 pliki KITSERVER , SAVE , i IMG ( titlepes2009 ) <-- mianowicie gdzie umiescic ten plik title PES 2009 ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
krab13
|
sorki ze sie powtarzam.... ale po rozpakowaniu tych 14 elementow mam w folderze 3 pliki KITSERVER , SAVE , i IMG ( titlepes2009 ) <-- mianowicie gdzie umiescic ten plik title PES 2009 ?
przeczytaj 1 strone to sie dowiesz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|