gago21
Amator
|
matusiak w widzewie, franek w jagielloni, lassana diarra w realu...sa te transfery panowie ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gajek#10
|
oby byly xD
|
|
|
|
|
|
MASZ PROBLEM Z PESEM?? PISZ NA PW LUB GG 3032731
|
|
|
|
serkowski
|
Nie działa pod patcha konami 1.2 ?? no to ja dziękuję za takiego patcha 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szpila06
Amator
|
jak bym mógł prosić wrzucił by to ktoś na torrenta ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Budzik
Newsman / Załoga
Kierownik drużyny

|
Kazdy patch mozna miec w osobnym kitserverze i tylko sobie zmieniac i grac! polecam metode multikitservera http://forum.pesleague.pl/index.php?topic=36576.0
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 23, 2008, 11:28:19 wysłane przez budzikwn »
|
|
PES 6 !!!
|
|
|
|
Poloweczka
|
Wrescie !!!!wielkie dzieki tworcom tego ow patcha.. Duze plusy odemnie!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kamilczesio4
|
Mam nadzieje że już są transfery typu Beckham w Milanie Garguła w Wiśle frankowski w Jagielloni itd.Mam nadzieje że jeżeli niema to wyjdzie jakiś utpade z transferami.Fajnie by było także gdyby cały czas wychodziły nowe twarze ;].Pozdro patch zaje*****
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GułA
|
gargula w wisle hhahaha widac ze na wp.pl zaczesto siedzisz ;/
Ps. jest moze jakis program zeby sam sciagal po kolei party? bo musze zejsc z kompa a takto zsotawie wlaczona opere i niech sciaga dalej ;s
|
|
|
|
|
|
 W Bełchatowie gra, ma GieKSa Kochana !
|
|
|
Budzik
Newsman / Załoga
Kierownik drużyny

|
MOZNA WRZUCUC TYLKO Z LOGAMI HERBAMI I OFem + KOSZULKI bez dodatkow graficznych i przyspiewek BEDZIE MNIEJ SCIAGANIA I NIE WSZYSTKIM ZALEZY NA MENU , BUTACH , PIŁKACH ITD TYLKO NA SAMYCH DRUZYNACH! PROSZE 
|
|
|
|
|
|
PES 6 !!!
|
|
|
|
kamilczesio4
|
Może rzeczywiście ale fajnie by było przynajmniej żeby Frankowski był w Jagielloni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bartosch94
Gość
|
frankowski w jadze , garguła gdzie indziej ,a matysiak w widzwie .te transfery dojdą do skutku w przerwie zimowej a ten patch jest zrobiony przed tym okienkiem więc ich chyba tam nie będzie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GułA
|
|
|
|
|
|
|
 W Bełchatowie gra, ma GieKSa Kochana !
|
|
|
|
serkowski
|
Oj kolego chyba się mylisz , Gargule kontrakt się kończy więc jak najszybciej bedą chcieli się go pozbyć, żeby dostać za niego jakieś konkretne pieniądze, bo inaczej to dostaną na do widzenia jedynie koszulkę po Gardzieli 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ziko_tczew
Amator
|
jezeli chce ktos sciagac te pliki bez co chilowego wklejania linków to dobrym programem jest JDownloader ja nan nim sciagam takie rzeczy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dondzio18
|
Żeby dobrze mi działało to najlepiej mieć czystego PES-a? Stanie się coś jak po przeinstalowaniu gry skopiuje starego save-a?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|