|
serkowski
|
Żeby dobrze mi działało to najlepiej mieć czystego PES-a? Stanie się coś jak po przeinstalowaniu gry skopiuje starego save-a?
Zainstaluj to na pes takiego jak masz teraz , zobaczysz czy będzie działać , jak coś będzie nie tak to wtedy od nowa pes, nic się nie może stać z save jak przeinstalujesz grę , tylko czy ten save nie jest powiązany z jakimś patchem ? bo wtedy to trza będzie starego patcha też wgrać
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PatchaMan
Junior
|
English ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
grasster
|
Pytanie do autorów patch'a xD Czy piłkarze Śląska W. mają twarze? ;]
|
|
|
|
|
|
 3 Królowie Wielkich Miast - ŚLĄSK, WISEŁKA, LECHIA GDAŃSK!
|
|
|
Oskarek_89
Amator
|
gargula w wisle hhahaha widac ze na wp.pl zaczesto siedzisz ;/
Ps. jest moze jakis program zeby sam sciagal po kolei party? bo musze zejsc z kompa a takto zsotawie wlaczona opere i niech sciaga dalej ;s
Jest JDOWNLOADER  Program super wklejasz linki od rapida itp i sie sciagaja 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zajac
Regular Members
Właściciel Klubu
|
Ściągam i już wyczuwam świetną robotę  Dzięki! Wesołych Świąt!
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 23, 2008, 12:30:54 wysłane przez zajac »
|
|
|
|
|
nesT|Neon
Piłkarz C klasy

Miłość Wiara Walka-Lech,Cracovia,Arka Forza M.City
|
Eee jeszcze 7 partów ehhh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dondzio18
|
Zainstaluj to na pes takiego jak masz teraz , zobaczysz czy będzie działać , jak coś będzie nie tak to wtedy od nowa pes, nic się nie może stać z save jak przeinstalujesz grę , tylko czy ten save nie jest powiązany z jakimś patchem ? bo wtedy to trza będzie starego patcha też wgrać Nie, nie mam żadnego patcha, tylko nie chciałbym od nowa rozgrywać "Become a Legend", bo już daleko zaszłem, więc nie chciałbym aby tego się nie dało przywrócic, mimo to, Dzieki!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcin26
Amator
|
już kończy mi się sciągac 9 part i biore sie za 10 jeszcze zostaną tylko 4 <radocha>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MichaelBarca
Amator
|
Mam pytanie patcha wgrałem na wersje 1.2 wszystko działa tylko jak wybieram drużynę to zamiast np. borusi dortmund pisze ajax i nazwiska są tez z ajaxu , herb i stroje są z borusi jak zrobić żeby było poprawnie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mevan
Junior
|
po zdjeciach widac ze wykonaliscie super robote  ciekawe jak to bedzie w rzeczywistosci ze skillami zawodnikow i innymi szczegółami :>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mevan
Junior
|
a patcha z E-klasa trzeba wgrac na patcha Konami 1.2 ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GułA
|
Oj kolego chyba się mylisz , Gargule kontrakt się kończy więc jak najszybciej bedą chcieli się go pozbyć, żeby dostać za niego jakieś konkretne pieniądze, bo inaczej to dostaną na do widzenia jedynie koszulkę po Gardzieli  Oj kolego ty się mylisz, działacze za wszelką cenę chcą przedłuzyc kontrakt z Łukaszem. Proszę nie kłóć się z fanem GKSy 
|
|
|
|
|
|
 W Bełchatowie gra, ma GieKSa Kochana !
|
|
|
1910oli10
Amator
|
już kończy mi się sciągac 9 part i biore sie za 10 jeszcze zostaną tylko 4 <radocha>
Do Ciebie i innych piszacych tego typu posty: Po co zaśmiecacie? Przecież nikogo to nie obchodzi, że jedna osoba ściagnela juz tyle partów, inna tyle.. jak dla mnie dla ludzi piszacych takie rzeczy naleza sie ostrzezenia, ale nie ja tu rządze. Pozdrawiam twórców patcha i wszystkich normalnych użytkownikow 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GułA
|
Pozdrawiam twórców patcha i wszystkich normalnych użytkownikow  A mnie to nie pozdrowisz ?  :D:D:D Jest JDOWNLOADER  Program super wklejasz linki od rapida itp i sie sciagaja  dzieki.
|
|
|
|
|
|
 W Bełchatowie gra, ma GieKSa Kochana !
|
|
|
|