|
Pelajs
|
Seba na Issonline napisał, że ten Patch nie działa z patchem 1.2
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GułA
|
wiem, wlasnie przeczytalem. ide reinstalowac pesa ;> lukasz_cfc +1 za to ze probowales w jakims sensie pomoc.
|
|
|
|
|
|
 PRIDE OF LONDON ! 
|
|
|
iwan
Trampkarz
|
dzieki GułA  kamery dzialaja;D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pelajs
|
A ja gram w lidze na pesleague. I co ja teraz mam zrobić  A można jakoś odinstalować samego patcha 1.2 czy trzeba od razu całego pesa przeinstalować??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lukasz cfc
|
A ja gram w lidze na pesleague. I co ja teraz mam zrobić  A można jakoś odinstalować samego patcha 1.2 czy trzeba od razu całego pesa przeinstalować?? chyba musisz jeszcze raz pes'a zainstalować
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AgaaT
|
Wielkie THX za Kamery Duzy +
|
|
|
|
|
|
Naszym Klubem WKS !! Cała Polska O Tym Wie .. Że Najlepsza Ekipa To Bydgoski Zawisza..!! WKS!!!WKS!!!WKS!!!
|
|
|
|
Pelajs
|
Panowie a można np. grać przez neta i mieć Ekstraklasa Patch??
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 23, 2008, 17:47:02 wysłane przez Pelajs »
|
|
|
|
|
maciek1995
Amator
|
chyba musisz jeszcze raz pes'a zainstalować
musisz usunąć tylko kitserver i save ten co wgrałeś, aby patch 1.2 działał, i zaczynasz od nowa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sta6ek
Amator
|
jesli ktos sciagnal patcha prosze o wrzucenie go na rapidshare. z gory dzieki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Milanista18
Gość
|
Prosze was o pomoc nie moge wypakowac tych partów mam juz wszystkie 14 i mam tych 14 tabelek po po kazdym sciagnieciu parta dawałem minimalizuj i teraz jak mam zrobic zeby mi wypakowało całosc? bo jak daje prawym i wypakuj do wybranego folderu to jest bład taka tabelka z trzema błedami mam Winnrara prosze was o pomoc bo niewiem co robic!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wichura91
Amator
|
Patch zaje****y !! wszystko elegancko śmiga przynajmniej u mnie (instalowałem na czystego pesa) szacun dla twórców ... elo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kamilczesio4
|
Milanista18 jak mi się kiedyś tak stało to musiałem ściągnąć ten plik w którym wyskakuje ten błąd,ale nie mówię że trzeba tak zrobić jeżeli ci nikt nie doradzi to ściągnij jeszcze raz ten plik w którym wyskakuje ten błąd.
|
|
|
|
|
|
Użyj opcji szukaj!!!!
|
|
|
|
Milanista18
Gość
|
oki ,ale jak sciagałem to na winrrar dawałem otwórz za pomoca winrrar czy miałem dac zapisz plik? jeszcze raz sciagam part 1 prosze wie ktos co musze zrobic? kurde cały dzien sciagałem.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mati153
Amator
|
Ja mam dziwny problem, gdy gram w exhibition Lechem to jest wszystko dobrze , ale jak chce zagrać kariere to zamiast piłkarzy Lecha są jakieś typki typu Ivanov.
Lol już sobie poradziłem:) Zrobiłem przez przypadek default plateyers. Sorka za zaśmiecanie.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 23, 2008, 18:06:42 wysłane przez mati153 »
|
|
|
|
|
|
Morgaz911