|
Milanista18
Gość
|
Jeju bo dałes w master league to pierwsze czyli default player daj to drugie i bedzie Git. prosze o pomoc pytałem wyzej
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Milanista18
Gość
|
Prosze niech ktos pomoze mój problem wyzej...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sarez
Amator
|
Cos chyba zje..... sie link do pobrania "cv0f.img" mozecie wrzucic to gdzies indziej i dac linka - z gory dzieki bo mam juz all oprocz tego
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pelajs
|
Panowie można coś zrobić aby grać przez neta i mieć Ekstraklasa Patch?? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kamilczesio4
|
A napisz co ci pisze w informacji o błędzie.
|
|
|
|
|
|
Użyj opcji szukaj!!!!
|
|
|
|
kamilczesio4
|
Pelajs przeczytaj cały dział od początku bo chyba już ktoś miał taki problem.
|
|
|
|
|
|
Użyj opcji szukaj!!!!
|
|
|
nesT|Neon
Piłkarz C klasy

Miłość Wiara Walka-Lech,Cracovia,Arka Forza M.City
|
GUŁA NIE DZIAŁAJĄ TE STARE KAMERY :/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pelajs
|
Śledziłem cały dział od rana, ale nie znalazłem rozwiązania mojego problemu. Czy ktoś mi może pomoc. Będę bardzo wdzięczny.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
robien_PL
|
oki ,ale jak sciagałem to na winrrar dawałem otwórz za pomoca winrrar czy miałem dac zapisz plik? jeszcze raz sciagam part 1 prosze wie ktos co musze zrobic? kurde cały dzien sciagałem..  zapisz plik w jest zawsze bezpieczniejszy jak sie sciaga wiecej nie 5 plikow, takze porada na przyszlosc
|
|
|
|
|
|
Proud to be Polish
|
|
|
|
|
|
Milanista18
Gość
|
Niewiem to jakas tabelka z winrrara ,ale mówiłem jest wyzej mam 14 tabelek bo po kazdym sciagnieciu [parta dawałem minimalizuj i sciagałem nastepny co musze teraz zrobic zeby wypakowac wszystko w całosc? czy moge npa po kolei jeden part po parcie wypakowac i potem to powklejac jak ma byc? prosze was o pomoc prosze..!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cicinho
Amator
|
Co ty piszesz "pseudofanie" ?! taki z ciebie znawca football'u a nie wiesz o zasadach panujących na rynku transferowym? 2mln euro to jego wartość rynkowa, a ta spada, gdy kontrakt jest na wygaśnięciu, bo jak klub ma za 6 miesięcy nie dostać nic, to woli chociaż za 200-300 tysięcy sprzedać zawodnika, który chce zmienić barwy i nie przedłuża kontraktu. A TU TAKI TEKST DLA NIE OGARNIĘTEGO PANA GułA: "Łukasz Garguła będzie grał w Wiśle Kraków. 27-letni pomocnik ma podpisać pięcioletni kontrakt, za co dostanie milion złotych. Pozostaje tylko jedna kwestia - czy pod Wawel przeprowadzi się już zimą, czy poczeka do zakończenia sezonu. W pierwszym wypadku PGE GKS Bełchatów otrzymałby za swojego zawodnika 200-300 tysięcy euro, w drugim nic, bo w czerwcu kończy mu się kontrakt."
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 23, 2008, 18:17:47 wysłane przez cicinho »
|
|
|
|
|
|
Milanista18
Gość
|
pomozecie jest ktos tu kto mi pomoze czy nie? jeju cały dzien stracony 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kamilczesio4
|
Milanista18 musisz nacisnac na pierwszy part prawym i wypakuj pliki do folderu albo wypakuj tutaj inaczej się nie da.Jak ci wyskoczy jakiś błąd to zrób zdjęcie klawiszem PrintScreen... i wrzuć na jakiś serwer i podaj link to zobaczymy na czym rzecz polega.
|
|
|
|
|
|
Użyj opcji szukaj!!!!
|
|
|
|
kamilczesio4
|
I co mówiłem że mam rację z tym Gargułą.
|
|
|
|
|
|
Użyj opcji szukaj!!!!
|
|
|
|
http://www.pesleague.pl