iwan
Trampkarz
|
hm jak gram PB sobie kariere to w drugim meczu tzn w pierwszym pucharowym z kmita to wychodzi mi do windowsa tak w 70 min caly czas? ma ktos podobny problem:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kamilczesio4
|
No ściągnąłem wszystkie party i mówiłem o filmiku z tego patchu ale nic nie objecuje ale się postaram.
|
|
|
|
|
|
Użyj opcji szukaj!!!!
|
|
|
|
Milanista18
Gość
|
Kamil czesio pomóz jak daje wypakuj to jest daje te woluminy wszystkie i chwile zacznie wypakowacv i pisze musisz posiadac wolumin aby kontynuowac wypakowywanie i włó z dysk z woluminem pomocy!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kamilczesio4
|
Milanista18 co?  ?Nie wiem co zrobić zrób zdjęcie i wrzuć w darmowy serwer przez program ImageShack Hotspot który po dodaniu da ci link do zdjęcia i wtedy zobaczę co tam zrobiłeś bo na razie kompletnie wymiękam.
|
|
|
|
|
|
Użyj opcji szukaj!!!!
|
|
|
|
GułA
|
ja pie*dole Milanista18 człowieku taki tuman jestes? Zamykasz wszystkie te tabelki i bierzesz prawy przycisk myszki na PART 1. bierzesz WYPAKUJ TUTAJ albo WYPAKUJ PLIKI DO i ci wypakowuje wszystkie party po kolei automatycznie !
|
|
|
|
|
|
 PRIDE OF LONDON ! 
|
|
|
nesT|Neon
Piłkarz C klasy

Miłość Wiara Walka-Lech,Cracovia,Arka Forza M.City
|
Mam jeszcze jedno pytanie dotyczące ustawień bo ja zawsze na q miałem zmiane zawodnika a teraz nie moge tego spowrotem zmienić gdzie to sie robi jak nie poza gra?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kamilczesio4
|
nesT|Neon wcześniej ktoś napisał że c zastępuje q
|
|
|
|
|
|
Użyj opcji szukaj!!!!
|
|
|
komarnicki
Trampkarz
!! Z K S !!
|
Ehhh...  Przysiegam jak takie dzieci "NEO" dajcie spokoj chłopaki... Przeszkadzaja wam "Staty" zawodników... Jak sie cos nie podoba to Sobie poprawcie Sami... Ile to ?  A i jeszcze jedno troche szacunku dla co niektórych.. Jutro Wigilia.. ;> Cieszmy sie ze chłopaki zrobili nam prezent gwiazdkowy. ;>
|
|
|
|
|
|
  !!! Tylko STILON ZKS !!!
|
|
|
nesT|Neon
Piłkarz C klasy

Miłość Wiara Walka-Lech,Cracovia,Arka Forza M.City
|
wiem ale o co w tym chodzi bo jak wchodze setings to jest wszystko Ok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damianho
Amator
|
jak zrobić transfer w jedną stronę bo w grze da się tylko zrobić wymianę zawodników
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danonek
Trampkarz
|
pobral ktos juz ten ostatni plik cv0f.img bo u mnie pisze ze file request is not valid !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ronaldinho_1980
Amator
|
Cze Czemu nie moge pobrac cv0f.img ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lanx
Amator
|
Wszystko dziala OKI!! pozdrawiam wykonawcow ;]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pete_random_hero
Amator
Love Man Utd Love Paris Saint Germain
|
Zawsze jakis blad bedzie jezeli to Polska liga
poszukam na innych stronach moze znajde
jak znajde to dam linka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Milanista18
Gość
|
fajnie jak wypakowuje to zatrzymuje sie na pliku Barcelona i dalej nie idzie super dzieki za pomoc.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
http://www.pesleague.pl
|