|
Matheoo
|
czemu nie mige pobrac cv0f.img??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GułA
|
Przeszkadzaja wam "Staty" zawodników... Jak sie cos nie podoba to Sobie poprawcie Sami... Ile to ?  a jak ma mi nie przeszkadzac to ze Olszewski (bramkarz) jest szybszy od jednego z szybszych zawodników ekstraklasy Dawida Nowaka ? :/
|
|
|
|
|
|
 W Bełchatowie gra, ma GieKSa Kochana !
|
|
|
MichaelBarca
Amator
|
mam pesa z patchem zainstalowanego na dysku d; ,jak zainstalowac czystego pesa na druga partycje tak aby nie usuwac pesa z patchem??? pytam bo chcialbym zagrac w sieci. pozdro
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dudziak9
Amator
|
Patch Dziaaaaaaaaaała No chłopakiii Postaraliście sieee..Tylko jednoo ALee..  :   ni eee moge siciągnoć cv0f.img Dlaczegooo..  wrzucie nowy dobry link..pozdroo
|
|
|
|
|
|
Piłka jest okrągła a bramki są dwie"...
|
|
|
ronaldinho_1980
Amator
|
Kurcze Albo ja cos zle zrobilem albo nie wiem...czemu w realu jest julio baptista i w interze nie ma Quaresmy???
Tak to zajebisty
|
|
|
|
|
|
|
|
|
komarnicki
Trampkarz
!! Z K S !!
|
a jak ma mi nie przeszkadzac to ze Olszewski (bramkarz) jest szybszy od jednego z szybszych zawodników ekstraklasy Dawida Nowaka ? :/
Wychodzi na to ze Nowaka dajesz na pozycji Bramkarza a Olszewskiego do Napadu skoro jest taki szybki 
|
|
|
|
|
|
  !!! Tylko STILON ZKS !!!
|
|
|
ronaldinho_1980
Amator
|
Patch Dziaaaaaaaaaała No chłopakiii Postaraliście sieee..Tylko jednoo ALee..  :   ni eee moge siciągnoć cv0f.img Dlaczegooo..  wrzucie nowy dobry link..pozdroo Ja właśnie też nie moge...prosze wstawcie to na rapida albo gdzie indziej
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkprs
Starszy trampkarz
|
wszystko dziala pacz super jest ok wielkie dzieki , liga polska super ,na czystego pesa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lanx
Amator
|
Jest tylko jeden maly problem- wymieniany wyzej. Przelaczanie zawodnika- gram na padzie. Gdzie da sie zmienic aby przelaczanie bylo L1 a nie R2?? pozdrawiam Lanx
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GułA
|
Ja właśnie też nie moge...prosze wstawcie to na rapida albo gdzie indziej
TO JEST NIEPOTRZEBNE ! TO BYLO POTRZEBNE DO WERSJI PATCHA NA LATKE OD KONAMI 1.2 ALE ZE NIE DZIALA TO ZOSTALO USUNIETE ! Jest tylko jeden maly problem- wymieniany wyzej. Przelaczanie zawodnika- gram na padzie. Gdzie da sie zmienic aby przelaczanie bylo L1 a nie R2?? pozdrawiam Lanx
Podczas meczu w controler settings ;/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
niebieskilipiny
Amator
|
jak zmienic ustawienia kontrolera !?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kamilczesio4
|
Dzięki za super patch filmik już sklejam zrobiłem go na szybko więc może być średni.Link podam w następnym poście
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Michał PES
Amator
KS Górnik Wałbrzych
|
Mam taki problem , że nie moge wkleic wszystkich przyśpiewek , wiecie czym to jest spowodowane ? z gory dziękuje za odpowiedz  .
|
|
|
|
|
|
KS Górnik Wałbrzych . BYLIŚMY , JESTEŚMY , BĘDZIEMY !
|
|
|
|
GułA
|
Moja ocena patcha...hm
Wypas ! Ale staty są tak ch*jowe ze az mi sie grac odechciewa ;/ ch*j biore sie za poprawianie
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 23, 2008, 18:16:22 wysłane przez GułA »
|
|
|
|
|
|