W upie będą te twarze do Olympique M. o które prosiłem? ;d
I jeszcze jakbys mogl wrzucic do Arsenalu dwoch grajków ktorych nigdzie w zadnym patchu nie ma a graja Jest to Jay Simpson(napastnik) i Kieran Gibbs(obrońca) Jak chcesz to mogę ci podesłać na priva ich zdjęcia czy coś ;p
zobaczymy co da się zrobić, a twarzy OM niemam żadnych nowych
No i ten doping dla Arsenalu miał być nowy ale jakoś go nie ma narazie
jak na razie dodałem kilka nowych ale jeszcze nie Arsenalu... zobaczymy ile zostanie czasu
Witam
U mnie w ML w Bundeslidze są drużyny z Ligi hiszpańskiej i odwrotnie, W hiszpańskiej są drużyny z bundesligi. Czy w update 3.4 będzie to poprawione?
nie potrafisz nawet poukładać sobie drużyn samemu z tego co czytam, (opcja change gdy zaczynasz ML) co ja mam poprawić? hehe oj ludzie nie rozbrajajcie mnie..
Witam mam kilka problemów . Był bym wdzięczny jakby ktoś mógł mi pomóc :
1. dlaczego 001 rozpakowuje mi sie bez problemu a 002 i 003 pisze ze ,,Nie moge otwozyc pliku jaka archiwum'' ?
2. Gdy włączam gre wyskakuje mi : [Edit Data] Load Failied because data is from diffirent Version. Download contend and update data.
3. Podejrzewam że to wina własnie problemu z pytania 2 ale : wiekszość druzym na stroje całe szaare, składy sa nie zmienione i w Bundeslidze mam druzyny z Ligi Holenderskiej
PRosze o Pomoc
1. rozpakowywując 001 rozpakowywuje się całość...
2. nie wrzuciłes pliku cv0f do folderu Download
3. patrz punkt 2