0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Mam pytanie ja nigdy nie patchowalem pesa i niewiem jak spatchowac gre tak jak jest napisane w 1 punkcie proszę o pomoc gg:13648778
Ehh tylko wiesz... ja TO dzisiaj zrobiłem :/ i nadal wyskakuje ten bład Edit Data] Load Failied because data is from diffirent Version. Download contend and update data. . Włączajac PESa mam menu z tego patcha .. ale np wszystkie stroje sa całe szare .. składy sa stare :/ .. Tak w ogóle to orginalnego Pesa nie trzeba mieć chyba nie ? ( sory za głupie pytanie ;p ) :/
Hah fajnie wiem ze mam to odpalic ale odpalam to i daje update i zaraz sie wylacza i pisze (brak odpowiedzi);((
Tranceshine. Czego jak wgrywam inna paczke pilek niz jest w patchu 3.3 to jest ten taki zolty krzyzyk zamiast cienia pilki?? (ten taki nawigator gdzie pilka spada)
ktoś zna odpowiedz na moje pytanie ??
Witaj Tranceshine na wstępie dzięki wielkie za tego patcha jest najlepszy!!!!Mam kilka pytań1. Czy dysponujesz listą wolnych slotów na twarze i włosy???2. W jaki sposób zmienic kitsy Wisły Kraków?? (nie widzę ich w kitserwerze a są dostępne nowe modele do pes09 a pozatym czcionka jaka została na ten sezon zastosowana jest beznadziejna więc sobie ją zamieniałem ale teraz jest deliktny problem).wogóle to super gdybyś te kitsy sam profesjonalnie dożuił w jakims Updacie.PozdroCiapeczek666
o ktorej tak mniej wiecej sie jutro mozna spodziewac update'a oznaczonego numerkiem 3.4?
Mam wielką prośbę, w zamian dużo karmy(i moja dozgonna wdzięczność xD).Czy mógłby ktoś wrzucić patcha na rapidshare??Pisać jak coś na gg (nawet jak niedostępny): 13578401Z góry dziękuje.
Pytanko--> Da sie jakos pozamieniać niektóre drużyny w LM (Competition. czy jakos tak) wkleic poprostu jakies inne?