CYTUJE:
"Wysłany przez: didoxxx8
Umieść cytat
proszę o pomoc wyskakuje mi taki błąd : load failed because data is from a different version download content and update data."
Mi też taki błąd wyskakuje prosze o wytłumaczenie dlaczego takie coś ma miejsce.
I jeszcze kilka prostych pytan dla was lecz dla mnie nei zrozumiałych.
1)Czy ściągnięty "Tranceshine Patch v3.3" muszę wrzućić na czystego PES'a czy musze jakiś patch wgrać np 2.0 a następnie 2.1 ?
2)"foldery img oraz kitserver wklejamy do folderu z grą, podmieniamy klikając na Tak"
Folder img jest w kit server czyli mam go skopiować z kit servera i wkleić tam gdzie jest pes.exe i zastąpić tamto img ?Wątpie że tak ponieważ standardowy img zajmuje u mnie 7,13 GB a ten z kit serwera IMG zajmuje 1.93 GB.
3)Czy śćiągnięty folder kitserwer trzeba wrzucić tak jak jest np do C\ProgramFiles\KONAMI\ProEvolutionSoccer2009\... czy trzeba wejść w wnętrzności folderu kitserwer i te wszystkie pliki tu wrzucić?
4)"Dla posiadczy wersji gry z Konami 1.20:
- foder cv0f.img wrzucić do kitserver\\img"
Ja nie mam żadnego folderu w img z gry tylko jakieś pliki np.cv0f.img itd.
5)"4) folder KONAMI wklejamy do Moje dokumenty (UWAGA! wkleić osobny OF do pobrania - poprawiony!)"
o co chodzi w tym "(UWAGA! wkleić osobny OF do pobrania - poprawiony!)")
6) Czy plik OF to jest takie coś ? --> cv0f.img <---
Bardzo proszę o odpowiedź bo strasznie mi zależy żeby pograć sobie z tym super dodatkiem.Jeśli wam by się nie chciało tyle pisać to napiszcie na PW lub coś podam skype i normalnie mi to wytłumaczyćie.Lub gg krok po kroku.
Dziękuje:)