"Karol_654" zrobiłem tak :
1)Zainstalowałem czystego pesa 2009 <wersja gry 1.0.0.0>
2)Ściągam Tranceshine Patch v3.3
3)Kopiuje kitserver w miejsce gdzie zainstalowałem grę np.C\ProgramFiles\KONAMI\ProEvolutionSoccer2009\
4)Wchodze w kitserver i kopiuje z tamtąd folder img i wklejam go tam gdzie jest normalny img z gry zastąpuje klikając "tak na wszystkie".
5)Z folderu konami kopiuje 2 pliki i wrzucam je do Moje Dokumenty\Konami\PES2009\saves
6)Gdy próbuje wkleić plik "cv0f.img" do kitserver/img wyskakuje mi taki błąd "Nie można skopiować cv0f: Odmowa dostępu.
Sprawdź czy dysk nie jest zapełniony lub chroniony przed zapisem oraz,czy plik nie jest aktualnie używany.
P.S ten plik cv0f.img wrzucam do tego folderu w img/kitserver cv0f.img bo normalnie nie moge bo ten błąd jest.
7)OF rozpakowuje i wrzucam do save w moje dokumenty.
Robie zgodnie z tym punktem autora tekstu:-
pobrany plik cv0f - Instrukcja:
- pobieramy, rozpakowywujemy i wklejamy:
Lokalizacja dla XP:
- C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download
(folder "Dane aplikacji" jest ukryty więc należy wejść do Narzędzia->opcje folderów->widok->
i tam zaznaczyc "pokaż ukryte pliki i foldery" ->klikamy w "zastosuj")
9) wchodzę w kitserver i klikam setup biore instal i jest 2 razy SUCCES !!!
10)Chcę odpalić grę a tu wyskakuje taki błąd " Either the file is damaged or was not correctly installed.Please uninstal before instaling it again.
Proszę mi wytłumaczyć dlaczego tak się dzieje i czego nie zrobiłem bądź co źle zrobiłem.
Dziękuje