Dał sobie siana, podobnie jak Revan, Ziutkowski, Wilorek, Rogal19Coraz więcej ludzi odchodzi......
mowi "Kennedy", bo ten pilkarz nazywa sie Kennedy Bakircoglu, a na widnieje rowniez Kennedy. takze wszystko ok.
mam pytanko ktore patch jest ostateczny najbardziej dopracowany ? PIerwszy raz bede patchowal.
Też tak miałem jak byłem fanem Barcy. A mianowicie rok temu jak nie dostali się do finału to ich znienawidziłem i przeszłem na Manchester United
Z tego co się orientuje stadiony są w kitserver/img/cv09.img tam usun odpowiednie unnamed i bedziesz mial stare stadiony
Witam chciałbym prosić o pomoc gdyż przy włączaniu gry pojawia mi się komunikat żę nie znaleziono pliku d3dx9_27.dll potem wchodzi mi gra ale wszystkie kluby które nie miały licencji mają teraz czarne koszulki nie mam również orginalnych herbów a w patchu wszystko wgrałem tak jak w instrukcji, taki sam problem mialem przy instalowaniu innych patchy. Ma ktoś pomysł co mogę zrobic?
Masz problem z directx. zainstaluj najnowsza wersje nie powinno byc bledu...choc gra moze nadal nie dzialac:)
To smiec nie patch duzo bledow moze lepszego nie zrobie ale EKFV jest lepszy