Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Pesleague.pl schodzi niziutko :(
Charis:
Witam.
Chciałbym zauważyć, że to forum, administratorzy i generalnie społeczność pesleague.pl w ogóle nie zwracają uwagi na pisownie, cały sens tekstu i jego zrozumiałość. Każdy list, jaki przychodzi do mnie na e-maila zawiera kilka - kilkanaście takich byków, które ja robiłem w 3 klasie podstawówki. Wkurza mnie też to, że ludzie zaczynają coraz bardziej pisać bez polskich znaków (także w ogłoszeniach, jakie dostajemy wszyscy na e-maila) przez co tekst jest niezrozumiały.
Ludzie, jeżeli nie umiecie pisac po polsku poprawnie, to nie bierzcie się za to do jasnej kur@# !!
unkas:
jak ci sie nie podoba to wyjdz ,niemam czasu zwarac uwagi na bledy bo nie pisze opowiadania ani podania o prace a jak nie umiesz sie domyslec jezeli ktos w zdaniu zgubi litere to jestes glabem i zatrzymales sie na tej swojej 3 klasie podstawowki . LUDZIE OLEJCIE TEGO KOLESIA JA JESZCZE NIEMIALEM PROBLEMU Z ODCZYTANIEM JAKIEGOS WASZEGO ZDANIA PISZCIE JAK WAM SIE PODOBA MNIE TO NIE PRZESZKADZA !!!!!!!!!
cu za kules przypumial mi jedego naucysiela z postawufki kturegu barco ni lubfilem .
Charis:
Problem w tym, że wszystkie inne serwisy ,,konkurencyjne" jakoś umią się dostosować i nie walą byków w co drugim słowie.
Jak już piszecie do szerszej grupy ludzi to zachowajcie chociaż ,,fason" (chyba, że nie wiesz co to znaczy analfabeto). Twoje pismo świadczy o Tobie i o całej społeczności, którą jako ,,kapitan" reprezentujesz bizonie jeden.
unkas:
buaaaahaahhahaahhahahahhahahhahahaha kim ty jestes wogole hahahahahahhaahahahhahahahhaa widze ze ci sie juz ta liga niepodoba i tacy kolesie psuja cala atmosfere jeszcze ten tytul
'' Pesleague.pl schodzi niziutko :( '' masakra a i nie trzeba byc analfabeta zeby poprawnie pisac posty na pesleague po chyba nikt nie jest slepy gdy widzi podkreslone wyrazy na czerwono oznaczajace blad w slowie tylko ze nie wszystkim chce sie poprawiac bo to zajmuje wiecej czasu a zreszta juz w tym poscie nic nie napisze bo jest marny i niechce mi sie wdawac w dyskusje z kretynem .....aha i nie jestem zadnym kapitanem i pesleague jest narazie bezkonkurencyjny wiec wyjdz wyyyyyyyyyyyyyyyyjjjjjjjjjjjdzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
tomy:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam.
Chciałbym zauważyć, że to forum, administratorzy i generalnie społeczność pesleague.pl w ogóle nie zwracają uwagi na pisownie, cały sens tekstu i jego zrozumiałość. Każdy list, jaki przychodzi do mnie na e-maila zawiera kilka - kilkanaście takich byków, które ja robiłem w 3 klasie podstawówki. Wkurza mnie też to, że ludzie zaczynają coraz bardziej pisać bez polskich znaków (także w ogłoszeniach, jakie dostajemy wszyscy na e-maila) przez co tekst jest niezrozumiały.
Ludzie, jeżeli nie umiecie pisac po polsku poprawnie, to nie bierzcie się za to do jasnej kur@# !!
--- Koniec cytatu ---
Wiesz co? Moim zdaniem pisząc taki tekst chcesz po prostu przyczepić się do byle czego. Poza tym skoro nie możesz się domyślić co piszą admini w e-mailach świadczy to o twoich niskich możliwościach intelektualnych.
Nawigacja
[#] Następna strona