Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Pesleague.pl schodzi niziutko :(
maciek_pl:
zarząd podjął decyzje o zbanowaniu graczy mając ku temu powody. Temat uważamy za skończony
JetLi:
Czyli wszystko jasne. Z braku dowodow na uzasadnienie swojej decyzji kończysz temat. I wiadomo już (wszyscy teraz wiedzą) jak zdrową rywalizację prowadzisz z ludźmi. Zbanowany bo chciał coś sam stworzyć. Piękne i chlubne to.
belzebub:
a gdzie jest napisane że mamy podawać informacje o wyrzuceniu kogoś w tej samej minucie kiedy została podjęta decyzja ?
przestań bawić się w adwokata bo to w niczym nie pomoże
zarazem ostrzegam jak będziesz rzucał bezpodstawne oskarżenia to źle skończysz
cyt:"
3. Każdy z graczy jest zobowiązany do poszanowania oraz kultury wobec innych uczestników oraz opiekunów.
4. Członkowie ligi są zobligowani do godnego jej reprezentowania.
5. Gracze łamiący postawienia z punktów 2,3 oraz 4 lub/i działający na szkodę ligi, będą z niej natychmiast usuwani.
6. Osoby psujące atmosferę i zakłócające grę innym graczom będą usuwane z ligi i banowane na ligowym pokoju oraz kanale IRC. "
temat skończony każdy nowy założony post dotyczący tego tematu będzie usuwany - decyzja zarządu jest jasna i klarowna .
maciek_pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENigdy w przypadku Tristana nie miało to miejsca. Jeśli twierdzisz, że się mylę pokaż dowody, których zawsze żądasz a sam zrobiłeś to bez nich. A co gorsza, informację o zbanowaniu Tristana podałeś długo po napisaniu mojego posta. Po prostu dopisałeś Tristana do djbarcy, o którym info było wcześniej. Ale było tam pisane tylko i wyłącznie o nim. Nawet Ci dokładnie napiszę kiedy to zrobiłeś: « Ostatnia zmiana: Styczeń 15, 2009, 11:32:15 wysłane przez maciek_pl » Więć jak widać Tristana dopisałeś 15 stycznia a ja posta napisałem 14. A jako dowodzik Twoich manipulacji obejrzyj sobie poniższego screena ;D
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Czyżby ktoś się pomylił i przekleił coś co ktoś mu kazał napisać? ;D
--- Koniec cytatu ---
każda osoba inteligentna zobaczy, że post był napisany 14 stycznia - modyfikacja byla 15 stycznia. Twoj post był napisany 14 stycznia.... ale tak jak napisałem wcześniej czlowiek inteligentny. Osoby reklamujące inne ligi bez naszej zgody beda wyrzucane
Nawigacja