Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Pesleague.pl schodzi niziutko :(
scorpion17:
Bo jak nie ma do czego się przyczepić... to doczepmy się pisowni ;D A tak swoją drogą, to tak było, tak jest i tak będzie. Internet rządzi się swoimi prawami i nikomu nie narzucisz tego jak ma pisać.
SEBAKLEJ:
dokladnie charis jestes kapuscianym glabem i tyle unkas masz racje
Etoomaster:
ja akurat mam posrednie zdanie w tej dyskusji.Oczywiscie kazdy sie domysli o co chodzi w tekscie nawet z bledami (akurat co do polskich znakow to kiedys ich nie bylo na pesleague wiec sie juz ludzie przyzwyczaili :P ) Aczkolwiek charis ma troche racji poniewaz nie ukrywam ze prawie kazdy robi byki i to czasami mnie tez wkurza...A te byki nie sa w stylu ze literki niepostawil tylko jak sie pisze zamiast O (ó) U itd. czasami jak w tekscie sa wlasnie takei byki czlowiek tez moze sie wkurzyc...
pozatym moze szanowny charis jest nauczycielem polskiego :D
meen1989:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam.
Chciałbym zauważyć, że to forum, administratorzy i generalnie społeczność pesleague.pl w ogóle nie zwracają uwagi na pisownie, cały sens tekstu i jego zrozumiałość. Każdy list, jaki przychodzi do mnie na e-maila zawiera kilka - kilkanaście takich byków, które ja robiłem w 3 klasie podstawówki. Wkurza mnie też to, że ludzie zaczynają coraz bardziej pisać bez polskich znaków (także w ogłoszeniach, jakie dostajemy wszyscy na e-maila) przez co tekst jest niezrozumiały.
Ludzie, jeżeli nie umiecie pisac po polsku poprawnie, to nie bierzcie się za to do jasnej kur@# !!
--- Koniec cytatu ---
Nie spodziewałem się że bedziemy mieli w lidze pedancika:D Jak nie pasuje to nie czytaj. Nikomu nie przeszkadza tylko Tobie. Idealny przyklad pednacika
budzikwn:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam.
Chciałbym zauważyć, że to forum, administratorzy i generalnie społeczność pesleague.pl w ogóle nie zwracają uwagi na pisownie, cały sens tekstu i jego zrozumiałość. Każdy list, jaki przychodzi do mnie na e-maila zawiera kilka - kilkanaście takich byków, które ja robiłem w 3 klasie podstawówki. Wkurza mnie też to, że ludzie zaczynają coraz bardziej pisać bez polskich znaków (także w ogłoszeniach, jakie dostajemy wszyscy na e-maila) przez co tekst jest niezrozumiały.
Ludzie, jeżeli nie umiecie pisac po polsku poprawnie, to nie bierzcie się za to do jasnej kur@# !!
--- Koniec cytatu ---
To jest prawda.
Nawigacja
[#] Następna strona