Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Pesleague.pl schodzi niziutko :(
msciciel:
Wedlug mnie oficjalne komunikaty, newsy powinny zawierac polskie znaki, jednak wolne wypowiedzi na forum juz jak komu jest wygodniej. Ja z natury uzywam polskich znakow tylko w oficjalnych wiadomosciach bo bez nich pisze sie na codzien duzo szybciej a jeszcze nie spotkalem sie z tym zeby komus to przeszkadzalo. Moze w kregach polonistow jest to dobry temat do dyskusji ale w branzy IT nikt nie zaprzata sobie tym glowy.
JetLi:
Zgadzam się. Serwis, który chce coś sobą prezentować, i który szczyci się teraz mianem naj w Polsce powinien dawać przykład. To naprawdę nie jest miło patrzeć na takie karygodne błędy. I nie piszę tu tylko o błędach ortograficznych. Rozpoczyna się kolejny sezon ligowy w najstarsza wersje pes-a. W dziecko, które zrodziło pesleague. I jakie mamy info? 14 sezon gdy jest to sezon 15. Kolejna sprawa. Jak maciek mi pisał całą konkurencję pesleague wykończyło. Ale w jaki sposób? Zamykając drzwi zdrowej konkurencji? Wyrzucając bez powodu i podania jakiejkolwiek informacji osoby próbujące coś samemu stworzyć? Tak został potraktowany Tristan. I oczywiście wątek z zapytaniem co, jak i dlaczego to się stało został szybciutko skasowany. To chyba potwierdza, że pesleague nie wspina się do góry a spada w dół.
Flaqson:
podbijam Jetliego
maciek_pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZgadzam się. Serwis, który chce coś sobą prezentować, i który szczyci się teraz mianem naj w Polsce powinien dawać przykład. To naprawdę nie jest miło patrzeć na takie karygodne błędy. I nie piszę tu tylko o błędach ortograficznych. Rozpoczyna się kolejny sezon ligowy w najstarsza wersje pes-a. W dziecko, które zrodziło pesleague. I jakie mamy info? 14 sezon gdy jest to sezon 15. Kolejna sprawa. Jak maciek mi pisał całą konkurencję pesleague wykończyło. Ale w jaki sposób? Zamykając drzwi zdrowej konkurencji? Wyrzucając bez powodu i podania jakiejkolwiek informacji osoby próbujące coś samemu stworzyć? Tak został potraktowany Tristan. I oczywiście wątek z zapytaniem co, jak i dlaczego to się stało został szybciutko skasowany. To chyba potwierdza, że pesleague nie wspina się do góry a spada w dół.
--- Koniec cytatu ---
odpowiem na twoje pytanie, bo własnie wprowadzasz ludzie w bład. Nie sprawdzisz informacji a piszesz bzdury na forum:
- obecnie jest sezon 14 a nie 15 - aby to sprawdzić wystarczy wejść w zakładkę liga, następnie archiwum i zobaczyć, że teraz jest 14 sezon rozgrywek ligowych
- twój wątek nie został skasowany tylko przeniesiony. Może nie wiesz, ale forum podzielone jest na kilka grup wątków tematycznych( TY PISZESZ GDZIE POPADNIE). Jednym z nich jest blokada kont i tam już od dawna jest powód usunięcia tego pana ze społeczności pesleague.pl. PROSZĘ OTO LINK
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
JetLi:
Nigdy w przypadku Tristana nie miało to miejsca. Jeśli twierdzisz, że się mylę pokaż dowody, których zawsze żądasz a sam zrobiłeś to bez nich. A co gorsza, informację o zbanowaniu Tristana podałeś długo po napisaniu mojego posta. Po prostu dopisałeś Tristana do djbarcy, o którym info było wcześniej. Ale było tam pisane tylko i wyłącznie o nim. Nawet Ci dokładnie napiszę kiedy to zrobiłeś: « Ostatnia zmiana: Styczeń 15, 2009, 11:32:15 wysłane przez maciek_pl » Więć jak widać Tristana dopisałeś 15 stycznia a ja posta napisałem 14. A jako dowodzik Twoich manipulacji obejrzyj sobie poniższego screena ;D
Czyżby ktoś się pomylił i przekleił coś co ktoś mu kazał napisać? ;D
Nawigacja
[#] Następna strona